2018. december 25., kedd

Földhivatal nyitvatartás

Lejárt sorszámmal, vagy sorszám nélkül ügyfelet fogadni nem tudunk. Iratbetekintés: Az iratmásolat és iratbetekintés iránti kérelmét az alábbi e-mail címre is . Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az igazgatási és szolgáltatási díjak befizetése kizárólag átutalással, vagy postai csekken lehetséges. Nyitvatartás : Általános információk: Minden hónap első és harmadik hétfője: 8. Előzetes időpont-egyeztetés alapján fogadja az ügyfeleket az . H, K, Sze, Cs, P, Szo, V. Szíves türelmüket és megértésüket köszönjük! Ft Iratmásolat díja oldalanként ‎: ‎100.


Ft Hiteles térképmásolat díja ‎: ‎3. Módosul a Pest megyei okmányirodák és földhivatalok nyitva tartása. Az ügyfélfogadási időszakok az alábbiakban láthatók.


Osztályvezető: Giricz Lukács Az itt található adatok . Szünetel az ügyfélfogadás a siófoki földhivatal épületében. A Makói Járási Hivatal illetékességi terültetét érintő földhivatali ügyek intézése: Csongrád. Felhívjuk továbbá szíves figyelmüket, hogy a kormányablakokban működő adóügyi ügyfélszolgálatokon határozatlan ideig szünetel az ügyfélfogadás. Polgármesteri Hivatal:.


A hivatalvezető előzetes időpont-egyeztetés alapján fogadja az ügyfeleket. Földhivatali osztály. Felhasználói véleményekkel, elérhetőséggel. Zöld szám (órás):. Kormányablak ügyfélfogadás.


Közlemény az ügyfélfogadás szüneteltetéséről. CíSzege Kálvária sugárút 41. AZ ÜGYFÉLFOGADÁS RENDJE. MEZŐKOVÁCSHÁZAI JÁRÁSI HIVATAL. Mezőkovácsháza, Hársfa u. Az adás-vételi szerződésnek.


BAJAI HEGYKÖZSÉG NYITVATARTÁSA. A Bécsi kapu téri és a Lángliliom utcai kutatóterem nyitvatartása. Amennyiben a csekkek postán történő befizetésére . Rövidebb nyitvatartás a NAV központi ügyfélszolgálatain. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal fővárosi és megyei központi . Marcali, Széchenyi u.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések