2018. december 17., hétfő

Részmunkaidös takaritó budapest 13 ker

Címlap Hirdertmény- takarító állás. A Kerepesi Polgármesteri Hivatal megbízási szerződés keretében takarítót keres. Jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal . Szentendre és környékén - Trenkwalder Recruitment Kft.


Legfrissebb számlaképes takarító állás -munka ajánlatok listája, hogy legyen állásod. A dm országszerte több mint 2üzlettel büszkélkedhet. Boltjainkban üzletvezető, üzletvezető-helyettes, eladó-pénztáros és takarító. Takarító munkatársat keresünk 4-6-órában.


Délelőtti-délutáni-esti munkavégzésre Budapest több kerületébe illetve eseti, alkalmi munkavégzésre. Találjon munkát még ma! Szabad állások és állásajánlatok. Amennyiben ön a takarítás. A Váci Sport Közhasznú Nonprofit Kft.


Fejlődő vállalkozásunk folyamatosan keres munkaerőt takarító állás betöltésére. A legfrissebb takarító és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő munkák . Ausztriai munkák, állások. Friss ausztriai munkák, állások minden nap!


Válogasson több 1ausztriai munka közül. Takaritói állások ajánlatok a dolgozni akaró embereknek ! A FŐVÁROSI KÖZTERÜLET-FENNTARTÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ NONPROFIT. Mi pedig takarító munkatársat keresünk!


Megbízható, munkájára igényes takarítónő kollégát keresünk,. Villamos takarító munkatársat keresünk nappalos órás munkarendbe az Angyalföldi villamos kocsiszínbe. Mennyi takarító munka van a JóSzakin? Idén már havonta stabilan. Ha ön tapasztalattal rendelkező takarító, jó.


Szeretnél biztos, jól fizető munkát? Főállást keresel, esetleg csak fél napot dolgoznál? Itt biztos, kiszámítható jövedelemre tehetsz . Győri családi házba részmunkaidőbe (órás munkával) gya.


Szege NATURTEX Kft . Egy takarító cég, egy takarító vállalat munkáját az elégedett ügyfelek írják le jól, akik szép és tiszta környezetben dolgozhatnak a segítségünkkel! Oktatás, tanfolyam, korrepetálás. Részletek: Még több. Raktári, szállítási, logisztikai állást keresel?


A SPAR hálózat megbízható ellátását biztosítjuk. REGNUM Húsüzem - Bicske. Aktuális ajánlataink.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések