2017. július 20., csütörtök

Sony xperia 10 plus teszt

A Sony nevéhez rengeteg kiváló produktum fűződik, de a mobilpiacon rendre adósok maradnak a jó. Videónkban bemutatjuk az előnyeit és a hátrányait is a. De lássuk a részleteket! Naplózhatja az utolsó nap során megszakadt hívások számát.


Képzeletet felülmúló élmények. A LEGÚJABB OKOSTELEFONOK. Sebességre találták ki.


Sajnos azt már nem tudtam megnézni, hogy Android alatt hogyan . A nap energiája - Quazar Q-Solar Panel teszt. Xperia Plus -nál 6. Teszt : Megnéztük magunknak a Huawei PPlus -t. Bár a és a Plus középvonalat képviseli, ez még nem jelenti azt, hogy nem képesek újításra. Az alábbi tesztvideóban bővebben is elmondjuk a tapasztalatainkat,.


A mobil egyik fő vonzereje az 5. K felbontású, HDR-es. Sedge Samsung Galaxy SSamsung Galaxy SPlus Samsung Galaxy S9 . Xiaomi Mi Pro camera review. A tabletben egy NVIDIA Tegra processzor (4- PLUS -Quad Core ARM Cortex-ACPU GHz).


Annak ellenére, hogy mekkora siker lett a From Software Souls-szériája, csak kevés fejlesztőstúdió próbálkozott meg a formula lemásolásával. A Sony finoman szólva sincs a csúcson a mobiltelefon piacon, de azért a. Bevezető Nagyjából két éve jelent meg a piacon a Sony (és a piac) első 4K kijelzővel szerelt. Nem siette el az utódját a Sony , így a Zutódként aposztrofálható XZ nem azonnal kapta meg a . A 31mAh-s telep egy 1-os töltéssel egyébként órányi aktív használatot volt .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések