2017. július 31., hétfő

Kopott motorba milyen olajat

Olvasgattam az interneten különböző cikkeket a megfelelő olaj kiválasztásáról és arról is ,hogy többszázezer kilómétert futott motoroknál. A hosszú évek során nem csupán gépjárművünk alkatrészei adják fel a szolgálatot, hanem a motor is . Nem mindegy milyen olaj kerül az autóba. Milyen olajat töltsünk autónkba? Kopott motornál előfordulhat, hogy a túlzottan híg olajat a .

W-40-es olaj , mert a motor kopott és az illesztések sem olyan. Ha ugyanis nincs olaj , a motor sem megy – legalábbis sokáig. W40-eset, mert a motor már kopott. Vedeli az olajat - Nemrég vettem egy 93-as DR8BIG-et, az előző tulajt.


Egy tökéletes világban mindig 10-es vastagságú lenne a motorolaj , a hőmérséklettől. Most beszéljünk arról, hogy milyen közúti szituációt tartanak az . A drágább olaj nem biztos, hogy jobb. Kopott , öreg motorba hiába öntönk teljesenszintetikus méregdrága olajat -nem lesz jobb.

Az olaj hol és milyen hézagokat kell kitöltsön? Ha nem tömít a vastag olaj , akkor a kopott motor miért csipegeti a vékonyat, és miért nem a . Motorolaj vagy a hajtóműolaj ( váltó ). Ezek sűrű olajak,már kopott motorba töltendő. Amiért nem ajánlják a 0W-s, 5W-s drága olajat a kopott motorba : ha egyszer eszi az olajat , akkor eszi a drágát és az olcsót is: akkor inkább az . Ezáltal a motorolaj az égéstérbe kerül, majd az üzemanyaggal együtt elég.


Pontos infóim nincsenek ugyan, hogy az olaj viszkozitásának hőmérsékletfüggése milyen jelleg szerint . Melyik márkájú olajat lehet jobban önteni a motorba : jellemzők és gyártók. Az, hogy milyen az olaj viszkozitása, nagyban befolyásolja a motor. Ez annyit jelent, hogy egy kopott motor többet fogyaszt majd belőle, . Motorkárosodás valószínűleg nem volt, utána LM olajjal olajfogyasztas. Ami ugye az, hogy mindegy milyen olajat önt bele, mindegy hogy hogy . A motorolaj sok vezető számára éppolyan központi kérdés, mint a politika,.


Sajnos a legjobb motoron is meglátszik előbb-utóbb a sokéves használat még akkor is ha. Tartalomhoz tartozó címkék: kopott motor motorolaj adalék . Szívómotor esetében szinte mindig arra utal, hogy elhasznált, kopott.

Adalékok Olajadalékok. Ergo, a motor kopottságát nem a dugattyú vagy nem a henger kopása, hanem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések