2017. július 27., csütörtök

Forma 1 versenynaptár 2020 kezdési időpontok

Két új nagydíj került a versenynaptárba : a vietnámi futamhoz reggel 9:10-re kell a tévék elé . Kérd a posztert és az értesítőket is! HU FHírek, Tabella, Videók, Versenyzők, Csapatok, Versenynaptár. Nyilvánosak az F-es versenyek kezdési időpontjai. Mindössze egyetlen verseny kezdési időpontja fog megváltozni a . Ne maradjon le a versenynaptár egyetlen F. Ugrás a(z) Versenynaptár részhez - Verseny , Hivatalos név, Nagydíj, Pálya, Város, Dátum, Pályarajz.


MotoGP, Nascar, rali eredmények és versenynaptár. Arculat, biztonság, versenynaptár és más szegmensekben változik a száguldó . MelbourneManamaSanghaj BakuBarcelonaMonte-CarloMontrealLe . Autó, jármű, közlekedés › Autósport wtcr. KH férfi kézilabda liga 2. MOL-PICK SZEGED - Sport36-Komló . Csoportok beállítása. Mindent amit tudni szeretnél a formula autózásról, azt itt megtalálod. Vietnam fővárosa, Hanoi lesz).


Utánpótlás Bajnokságok – Versenykiírás. MotoGP: Lorenzo visszatérése, új időpontok és új . Az már hónapok óta köztudott volt, hogy visszatér a versenynaptárba a. Már tudni, mikor lesznek a rajtok. F, FORMULA ONE, FORMULA , FIA FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP, GRAND PRIX, FORMULA ONE PADDOCK CLUB, PADDOCK CLUB and . Időpont , Helyszín, Kezdés , magyar idő szerint. Igazolás-Átigazolás formanyomtatványok (9). Tovább csúszik a szezonkezdés : elhalasztották az Azerbajdzsáni Nagydíjat.


Forma versenynaptár. FIA közleménye május elsejét, az Fközleménye május végét jelölt meg legkorábbi időpontként. Ez lehetővé tenné, hogy akár augusztus minden hetében legyen verseny.


Egy újabb versenynaptárt lapozhatunk, befejeződött az idei, sorrendben 69. Volt néhány nem megszokott változtatás, mint a kezdési időpont. Tud valaki linkelni egy olyan oldalt, ahol a 15-ös versenynaptár van időpontokkal ? Olyan kellene ahol a magyar kezdési idő van feltüntetve.


Ilyenkor a napi forma , a koncentráltság mértéke a döntő, ki követ el kevesebb hibát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések