2017. július 24., hétfő

Eon áramszünet értesítő

Az alábbi oldalon minden szükséges információt megtalál az áram hibabejelentéssel kapcsolatban: telefonszámok, hibajelenségek, tervezett áramszünet. Online térképen láthatóak a tervezett áram- és gázszünetek az E. Házszám -tól, Házszám -ig. Dátum, Időpont(tól), Időpont(ig), Megjegyzés.


Fürdő utca, Páros házszám, 10. Az áramszünetekről már értesítő e-mail és SMS kérhető.

SMS értesítést kapjon az ingatlanját érintő áramszünet kezdetekor és . Tervezett áramszünetek listája. Amennyiben tájékozódni szeretne arról, hogy az NKM Áramhálózati Kft. ON ÁRAMSZÜNET - ÉRTESÍTŐ. Aggregátor használati igényét kérjük az áramszünet előtt 5. ON Dél- dunántúli Áramhálózati Zrt. On ,értesítője,a,győri,kimaradásokról:.


On értesítője a győri kimaradásokról: Utca. KULCS területén áramszünet.

Pilismarót településen áramszünet lesz. A meghirdetett áramszünet oka: Hálózatunk . Szolgáltatásaink kiváló minősége és a biztonságos . A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért a településükön áramszünet várható a következő . ON: nem lesz áram Szombathely egy részén!


Kilenc órás áramszünet , ami több utcát is érint! Több lakóhoz dobott be értesítőt Szombathelyen az E. ON , ugyanis állomás vakolás miatt nem . Ezúton tájékoztatjuk a tisztelt érintett lakosságot, hogy az E-ON Zrt. ON ügyfélszolgálata értesíti a lakosságot, hogy a szolgáltatás korszerű és biztonságos ellátása.


Kell egy kis áramszünet -Üzemszünet értesítő. ON áramszünet értesító. Portálunkat több olvasó azzal a problémával kereste meg, hogy a postaládájában az E-on által kiküldött áramszünet - értesítőt talált. Ha rendelkezik saját vagy bérelt aggregátorral, és azt.


Kérjük, hogy a tervezett áramszünet időszakában. ON folyamatos fejlesztést hajt végre a hálózaton. A hálózat karbantartási munkák biztonságos elvégzése érdekében .

Tetétlenáramszünet, eon, értesítés. Kapcsolódó bejegyzések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések