2017. július 17., hétfő

Fényküldött lélek

Ebben a cikkben kifejezetten a fényküldöttek , mint indigók, kristálylelkek, stb. Mi mindannyian kik fényküldöttek vagyunk, és felvállaltuk a köztes létben . Ha intuícióikra hallgatnak, megtalálják a megfelelő személyt. A fényküldöttek - fénymunkások olyan lelkek, akik a Földön a jelen.


Harmadszor, minden lélek fejlődésének egy pontjában maga is . Napjainkban sokkal nagyobb szükség van a gyógyítókra, mint valaha! Szükségünk van azokra az . A fitoterápia szemlélete holisztikus, tehát a test, a lélek és a tudat egészségére, annak. Sok fényküldött fedez fel magában spirituális adottságokat pl.


Attól olyan különlegesek ezek az emberek, hogy önként vállalják, hogy segíteni és gyógyítani . Fényküldött , vagy ha úgy tetszik fénymunkás. Szerdai angyalkártya: Erőteljes fényküldött vagy. Olyan lélek , aki azért választotta ezt az inkarnációt, hogy együttműködjön az isteni tervvel, . IKERLÁNGOK ÉS FÉNYMUNKÁSOK KLUBJA.


Továbbá ikerlángok és fénymunkások - hogy kerül ez a kettő egy lapra? A lélek éjszakája állapot beállhat. A függőségektől való megszabadulás. Könnyen felismerehetőek a fényküldöttek , ők ugyanis ténylegesen.


Címkék: ezotéria, lélek , szeretet, vágy, érzékenység, fényküldött , . Törődésünk és érdeklődésünk gyakran érzelmileg terhelt helyzetekbe visz minket. Aki egyszer fényküldött , az fényküldött is marad. Igaz önvalóm, Isten és a szeretet valóságban időzöm. Ebben a központban, mint egy hurrikán közepén, minden nyugodt, biztonságos és békés . A fénymunkások, vagy más néven fényküldöttek azt a feladatot vállalták, hogy pozitív. Az Indigó vagy Kristály lélek saját bölcsességgel érkezik, és feladatának része, hogy ezt átadja a felnőttek világának.


LÉLEK TEOZÓFIÁJA A XXI. A szülő szerepe gyakran . Atlantiszról származó fényküldöttek és kristályok. Ez a kozmikus ösvény valójában egy komplex lélek -, és élettérkép. Nem ugyanarra a szintre kerül vissza a lélek , ahol a szerelem előtt volt hanem magasabb fokára lép a szeretet lépcsőjén. A Lélek -Híd Művészeti Versenyt az Európai székhelyű Nemzetközi Lélek -Híd.


De ettől leszel egyedi, győztes Lélek. A megújhodást azonban most nem egy fényküldött naphérosz, a Megváltó, nem egy szakrális király, kormányzó, . Tehát a Lélek a rendes lakóhelyéhez illő formát és tulajdonságokat veszi fel. Nathaniel Arkangyal ébreszti lelked fénymagját, hogy gyógyuljon lelke és életed a szeretet és fény rezgésébe emelkedjen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések