2017. március 2., csütörtök

Köznevelési statisztika

A köznevelés információs rendszerét (KIR) az Oktatási Hivatal működteti. HH, HHH gyermekek és tanulók statisztikai nyilvántartása. A KIR Ügyfélszolgálat. Intézménytörzs adatok.


Letölthető közérdekű köznevelési adatok, statisztikai. Közoktatási hivatalos statisztika kezdőlapja. Ellátott köznevelési feladat. Minta Általános Iskola és Óvoda.


Az oktatásstatisztika magában foglalja a népesség iskolázottsági szintjének és szakképzettségének mérését, a köznevelési és felsőoktatási intézmények . AddThis Sharing Buttons. Köznevelési statisztikai gyorstájékoztató – Kevesebb az iskolás. Az elektronikus adatgyűjtő program innen letölthető (ZIP). KÖZNEVELÉSI STATISZTIKAI KÉZIKÖNYV Útmutató a program használatához EMMI - internetes adatgyu jto rendszer Kitöltési útmutató Budapest, október 1. A félév értékelésénél, minősítésénél a . Az köznevelési statisztika ideje alatt október 9-13.


Kérjük az ügyintézési idő betartását! Jogviszony, bérezés:. Statisztikai adatszolgáltatói, elemzői munkakör. A gyakorló óvoda a köznevelési rendszer szerves része, a csoportok komplex programja összhangban van az óvodai . Módosult a köznevelési intézmények támogatása.


Az egyetem köznevelési intézményeinek fenntartói felügyeletét és irányítását az Oktatási Igazgatóság látja el. Az intézmények mindegyike nagy múlttal . Oldal típusa: intézkedés. Lemorzsolódásban veszélyeztetett tanulók létszáma. Pest megyei tankerületi központban köznevelési intézményt bővít,. KIR-Stat adatai alapján: fő a ténylegesen beiratkozott . TartaloA közzétételi lista kizárólag közérdekű statisztikai adatokat tartalmazhat.


Iskolai lemorzsolódásban veszélyeztetett tanulók. Baja, Barátság tér 18. Az oldal a köznevelési szakértők munkáját segíti elsősorban.


A statisztika szerint rendszeresen vannak éjszakai látogatóim is, nem ritka, hogy . Országos statisztikai adatgyűjtési program . Hozzátették: tényleges számok az októberi köznevelési statisztikai adatfelvétel feldolgozása után állnak majd rendelkezésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések