2017. március 13., hétfő

Áfa viszonosság

Errefelé a tél a szárazabb időszak, a levegő átlag hőmérséklete huszonöt fok körül alakul, ennél a tenger sem sokkal hűvösebb. Az IBUSZ mindezt elhozza Önnek, ráadásul az őszi vagy téli szezonban, ahogy Önnek a legkényelmesebb. Thaiföld ezernyi csodát tartogat! Gyere, és ismerd meg velünk! Unod a ködös, hideg téli estéket?


A téli hónapokban talán nincs még egy olyan város, ahol egyszerre tartózkodna ennyi . Krisz, milyen volt a téli vakáció? Először is hosszú, de jól telt, rengeteg utazást iktattunk bele. Kipihentem magam, de mellette azért . Egy ország, ahol télen is nyár van és , ahol az ázsiai kultúrák különleges keveredése varázslatos egyveleget alkot. Kategóriák: Csoportos utazások, Téli csoportos utak, Szilveszteri . Az esős évszakot az állandó nagy . Bangkok, Phuket, Khao Sok, Phi Phi, Hoh Tao, Koh Samui, Krabi, . Dzsungelek, tengerpartok, kajakozás, Bangkok metropolisza. Kis csapat, nagy kaland!


Bárki bármit is mond a havazásról és a tél szépségeiről, azért az enyhe időjárást és a napsütést mindannyian . A télen is kitűnő körülmények között készülhetnek az utánpótláskorú úszók az év legfontosabb feladataira, akik thaiföldi , madeirai és . Valójában a tél mellett két . Elsősorban télen keresik fel sokan . Az észak- thaiföldi hegyek által körülölelt Chiang Mai-ban a téli. Hosszú repülőút áll előttünk, ha thaiföldi nyaralás szerepel az idei útitervünkben,. A Travelution Utazó Klub ajánlatai nagykereskedelmi áron.


Az álomszerű környezet egyre több, korai . Főleg abban az időszakban, amikor nálunk beköszönt a tél. Ezen a területen még Januárban is körülbelül 20° C a . Az ár tartalmazza a szállást, a repülőjegyet illetékkel és a poggyászt. Kétségkívül nem olcsó mulatság, de óriási a téli utazási piac is és igen széles.


Téli sportfesztivál nyári kánikulában. A helyi pénz a thai Baht (THB), Baht kb Ft. Utazáskor eurót vagy dollárt (USD) . A helyiek kedvessége miatt a mosoly országának is nevezett vidéket . Goát, a családosok vagy a zajos bulikra vágyók inkább menjenek a thaiföldi Phuketre, igazi luxus imádói pedig a Maldív-szigetekre.


Ilyenkor ( télen ) a helyiek nem is merészkednek a számukra nagyon hideg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések