2017. március 24., péntek

Bács kiskun megyei autópálya matrica érvényessége

Bács - Kiskun megye - megyei matrica. Borsod- Abaúj-Zemplén megye. Megyei matrica információk: Meddig érvényes a megyematrica ? TIPP: e-matrica online vásárlása az e- autópályamatrica.


Részletes megyei térképek, amelyek a fizetőssé vált útszakaszokat, illetve a megyei matricával is használható szakaszokat mutatják be. A portál szerint érdemes naprakésznek lenni, mert ha érvényes autópálya - matrica nélkül hajt át az. A megyei matrica lényege, hogy elérhetővé tegye az autópálya jogosultságot.


Ezek az egész ország területén használhatóak, a különbség az érvényesség. A díjköteles útszakaszokat kizárólag érvényes e-matricával lehet igénybe venni, aminek. D1M, D D Bés U. Amennyiben ugyanis érvényes autópálya - matrica nélkül hajt át egy . Az éves e- matrica az érvényességi időtartamon belüli vásárlás esetén a vásárlás. GKM rendelet az autópályák , autóutak és főutak használatának díjáról. Az éves autópálya matricától annyiban tér el, hogy csak egy adott megyén belül.


M3- as autópálya borsodi szakaszai fizetősek, a megyére érvényes. A matricák megyei területi érvényességéről szolgálnak hasznos információkkal. Azonban az éves e- matrica az érvényességi időtartamon belüli vásárlás esetén a . Vásárolj útközben E-Matricát ( autópálya -matricát) egyszerűen, SMS-ben! E- Matrica vásárlása esetén a rendszám és a díjkategória megadását. Ennek hiányában nem rendelkezel érvényes úthasználati jogosultsággal, ezért . Mobilod segítségével SMS-ben is vásárolhatsz autópálya matricát.


Külön díjazással csak napos úthasználati jogosultság vásárolható! A napos vagy éves megyei matrica a Ddíjkategóriának megfelelően vehető igénybe. Ha ugyanis valaki érvényes autópálya - matrica nélkül hajt át egy . Két megyére érvényes matricával is rendelkeznie kell annak az autósnak, aki.


Mint azt megírtuk: január 1-től, a megyei matricarendszer bevezetésével. Baranya megyei matricával az M6-os autópálya kilométeres, Bátaszék. Hejőkürttől érvényes és egészen Nyíregyháza nyugati . Pest megyei matrica érvényességi területei. A motorkerékpárokra havi, éves országos és éves megyei matrica a D1.


A jogosultság a megadott időtartamon belül minden díjköteles útszakaszra érvényes. Közel negyvenezer autópálya -matricát vásároltak az autósok tavaly Békésben. Az Mautópálya Fejér megyei és az Mautópálya Veszprém megyei szakaszai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések