2017. március 22., szerda

Férfi szabó

Miért varrasson öltönyt? Mert elegáns, kényelmes és nagyon megéri. Mi a különbség az üzletekben kapható konfekció öltöny és a méretre készült . Bespoke szabóság - az úriszabó.


Méretre készült minőségi férfi ruházat tetőtől talpig.

A méretre készült öltöny az elegáns férfi ruhatárának alapja. Közel éve foglalkozunk férfiak öltöztetésével. Szabóságunk egyedi, méretre készített ingeket, öltönyöket, sportzakókat, casual nadrágokat és kabátokat készít. Szeretettel köszöntünk a szabóműhely hivatalos honlapján! Ha szeretnél Te is egy tökéletesen Rád illő, elegáns öltönyt, szmokingot vagy bármilyen . Mielőtt belekezdtem a terepmunkába, én is azt hittem, hogy a férfi.


A ruhadarabok életre keltője.

Több, mint éve a szakmában. Egy ruhát én úgy mérek, annyi az értéke, amennyi a ráfordított idő, meg a figyelem, meg a gondolat, amivel a ruha készült. Női és férfi méretes szabóság , szabóság , Szekszár Csonka u. Szabó , öltönyök, nadrágok, kosztümök, szoknyák - javítása-alakítás, Szekszár Rákóczi u. GREGORY- A magabiztos és elegáns férfi öltöztetője.


Ingek méretre készítve. A Linka Szabóság Budapest XVIII. Budapesten településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és promóciókkal. Férfi szabó t keres Az Ön közelében?


Elkészítem Önnek álmai ruháját Önre szabdva! Vállalom az alábbiak . A szabó jeleneti a ruhakészítés alappillérét. A férfiszabó elkészíti a szabásmintát, kiválasztja az alapanyagokat, és kiszabja a különböző részeket.


Most színházunk varrodavezetőjét és férfi szabóját, Méreg Mariannát ismerhetik meg, aki éve van a pályán.

Férfiszabó tanfolyamok, Férfiszabó. Nevem Barabás Gáborné, női és férfi ezüstkoszorús szabó mester vagyok. Horváth Szabóság oldalán.


A férfi szabó akkor mondhatja magáénak biztonsággal a szakma ismeretét, . Cégünk egyedi méretes klasszikus kézi kidolgozású női- férfi ruházat készítésével foglalkozik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések