2017. március 20., hétfő

Hidrotőke adalék vélemények

LIQUI MOLY Hidrotőketisztító adalék 3ml vélemények. A hidegen csörgő hidrotőke egyébként teljesen szokványos jelenség, ugyanis motorindítás után ők kapnak utoljára olajat. Találtam hidrotőke - adalékot (- 2), szerintetek mi a különbség?


Volt aki erre hamar rájött, és teljesen korrekt, hasznos véleményeket , . Hosszú üzemszünet után a motor első beindításakor a hidrotőkéktől tipikus zajok. A tapasztalat azt mutatja, hogy a lágy mosási tulajdonságokkal rendelkező, . Hidrotőke tisztitó adalékot a régi használt oljhoz kell adni vagy olajcsere után az új oljhoz? Mit tehetünk, ha a hűvösebb nyári reggeleken benzines autónk is úgy kelepel, mintha dízel erőforrás dolgozna a gépháztető alatt? Tudd meg, hogy mikor jó a hidrotőke , működése, kiszerelése, működése animáció, kitámaszt, hidegen.


Milyenek a regeneráló, tisztító adalék vélemények ? Tettem bele motormosót, hidrotőke tisztítót, hidrotőke regenerálót, Xado adalékot (utóbbi egyébként nagyon jó anyag). Hidraulikus szelepemelő tisztító adalék. Tisztítja a szelepeket és a furatokat. Benzin és diesel üzemű motorokhoz.


A hidrotőke optimális működéséhez . No ezt nem értem az Ehidrotőke ismeretében. Egyébként létezik hidrotőke adalék is amit a friss olajba kell betölteni, bár nem csodaszer . Szeretném azt hinni hogy bejött a hidrotőke tisztító adalék , . Kedvenc alkatrészeim közzé. Szállítási díj: 9Ft. Kívánságlistára teszem. Liqui-moly hidrotőke tisztító adalék 3ml.


Motorolajok olcsóbban! Csökkenti a hidrotőke zaját. Megtisztítja az olajfuratokat és az olajkeringetőrendszer csatornáit. Biztosítja a hidrotőkék optimális működését. Tényleg segítenek a motorolaj és üzemanyag adalékok ? A dugattyúgyűrűk és a hidrotőkék felszabadultan folytatják fontos munkájukat, . MOTOR DOKTOR ADALÉK 300ML.


Leírás : Hidrotőke ápoló és felületvédőszer. Hatékonyan javítja a nagynyomású paramétereket, az olajok . Megpróbálom a hidrotőkéket elhallgattatni. Fékfolyadékkal, mert az olvastam egy cikkben, hogy a hatás.


Az első a drágább, és arra zajcsökkentést írnak lényegében. Liqui Moly Ceratec motorolaj adalék 3ml.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések