2016. november 25., péntek

Újbuda újság

Az elmúlt hónapokban az Újbuda újság olvasói már érzékelhették annak a koncepcióváltásnak az előszelét, melyet a kerületi média új vezetése irányzott elő. Az Újbuda újság a XI. Ajánljuk figyelmükbe az Újbuda újság legfrissebb számát, ami már elektronikusan is elérhető az alábbi linken. Megjelenési terület(ek):, Újbuda.


Kiadó neve: KözPont Újbudai , Kulturális, Pedagógiai és Média Kft.

Húsvét tele illatokkal márc. Tesco téli baba magazin márc. A cikket nagy méretben, pdf formátumban olvashatjátok . Egész jó kis kiadvány a kerületi újság , mely igen frappánsan Újbuda névre hallgat. Ebben már régi hagyomány, hogy a polgármester . Postai úton: Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft.


Budapest, Hamzsabégi út 60.

Az önkormányzati képviselőkkel viszik ki az ingyenes kiadványt az összes . KELENFÖLD ŐRMEZŐ GAZDAGRÉT ALBERTFALVA KELENVÖLGY LÁGYMÁNYOS SASAD-SASHEGY GELLÉRTHEGY SZENTIMREVÁROS ÚJBUDA. Egy ideje már lehetett hallani az újbudai önkormányzat háza táján, hogy a. A terjesztés során egyre inkább felmerülő igény lett, hogy az újság közvetlenül, a postaládákon keresztül jusson el a lakossághoz, ezért felvettük a kapcsolatot a . Várkert Bazárban vettünk részt . Az OSC Újbuda vízilabdacsapatának edzőit és játékosait arról. A Szakmai Napunkról szóló tudósítás elérhető az alábbi linken (megj.: Észak- Írország fővárosa Belfast, Írország fővárosa Dublin). Válasszon ki egy áruházat.


Az áruházra kattintva a térkép ráközelít az adott területre. A szerző újságíró, több ismert nyomtatott újság illusztrátora. Biztonságos online vásárlás, hetente új akciók, akár INGYENES szállítás és átvétel országszerte, hitel az online vásárlóknak is, napos elállási garancia.


A valóság ezzel szemben az, hogy ebben az évben Újbuda. Olyan tirádákat zeng róla a helyi újság , hogy hányhatnékja van az embernek. A járvány ideje alatt mostantól minden előfizetőnk díjmentesen, ajándékként kapja a nyomtatott újság mellé lapunk digitális számát.


Naponta végigszemlézzük a pécsi internetes újságok legérdekesebb.

Visszalépett a támogatástól az OSC Újbuda vízilabdacsapat névadó főszponzora. A Friss Újság értesülése szerint a csapatok beleegyeztek volna a női kosárlabda- bajnokság lezárásába. A lap úgy tudja, hogy többek között . Nagy bajban az egyik legjobb magyar vízilabdacsapat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések