2016. november 29., kedd

Krimpelő fogó

DigitalBox RJUTP krimpelő fogó (DBTB-CT200). Krimpelő fogó RJkábelekhez, kábelcsupaszító résszel. Kombinált professzionális célszerszám megbízható és stabil csatlakozó . Extol érvéghüvely fogó ( krimpelő ): Érvéghüvelyprés szigeteletlen, szigetelt érvéghüvelyhez Érvéghüvely préselési tartomány: 0-mmCsavar vágási . Ipari energiaelosztási és .

További műszaki információért forduljon hozzánk bizalommal. Nagyon jó kis szerszám mindenkinek ajánlom figyelmébe aki tv kábelt akar cserélni vagy csak elege van,hogy lelazulnak a kézzel feltekert csatlakozok ezzel. Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj online az eMAG.


Termék név: A-Z, Termék. Présfogó a hivatalos magyar neve, ha jól sejtem, de mindenki krimpelőnek emlegeti. Olyan ez, mint a subler vagy a colstok, így épült be a . Univerzális csupaszoló (blankoló) és krimpelő fogó.


RJ dugó (és pin) krimpelő fogó.

PLIERS - KNIPEX, the leading pliers specialist - High Performance Pliers with complete Online-Catalogue, Pliers-ABC! A krimpelő fogó , vagy más néven présfogó, olyan eszköz, amelynek segítségével főként UTP vagy FTP, de egyéb kábelek csatlakozóit . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Vásárlás: Fogó árak, eladó Fogók.


Olcsó Fogó termékek, Fogó márkák. Krimpelőfogó , blankoló, szerszám - Kábel, kábelteszter, szerszám - HARDVER - Zóna - Árlista - Zóna Computers Szaküzletek. Jelenleg nem rendelhető.


Yato Blankoló és krimpelő fogó , 1-3. Az SOS electronic a HANLONG, TOOLCRAFT, WAGO, . A koronavírus helyzetre tekintettel rendkívüli nyitvatartást vezetünk be, amely a következő. Hétfőtől-Péntekig 9-óráig Szombaton: Zárva! Ingyenes házhozszállítás 19.


Legkeresettebb Legolcsóbbtól Legdrágábbtól Értékelés szerint. COMPLET krimpelő fogó. P,6P,8P krimpelő fogó DIGITUS a Szerszámok kategóriában - most 6. Pozíció, Név, CSZ, sponsoring.

KRIMPELŐ FOGÓ kategóriánkban megtalálja az Önnek legmegfelelőbb terméket. A krimpelőfogó és kábelteszter kombinációja nem csak helytakarékos megoldás, hanem azonnal és gyorsan megvizsgálhatja vele a hálózati kábelt a krimpelés .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések