2016. november 10., csütörtök

Forma 1 2019

Forma 1 2019

Hazánkban rendezik meg a diák-Formula–1-et! Minden eddiginél több. A budapesti Deák Ferenc utcában függesztették fel a McLaren- Mercedes. Lewis élete Fhírek sok minden más.


Forma 1 2019

Miután a Mercedes úgy döntött, hogy eladja a tulajdonrészét a McLaren istállónál, és saját csapatot alapít, a gárda . A vírusjárvány gócpontján önkéntes mentős az F1-es Pirelli-főnök. Miközben a Forma–csapatai technológiai tudásukkal segédkeznek a koronavírus . Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte a Forma-1-es világbajnoki sorozat vasárnapi szezonnyitó Ausztrál Nagydíját. Egy hely, ahol mindig számít a véleményed! Nem csak Forma rajongóknak! A Mercedes nem hagyja, hogy kinyírják az előnyét: Megvan a ? A Red Bull nem akart első lenni az utolsó előszezoni F-es teszten.


A Ferrari az élre állt, a Mercedes lerobbant a barcelonai teszten. Másodszor: mert egy olyan autóm van, amellyel van mozgásterem, és egy szinten vagyunk a Mercedesszel. A szingapúri harmadik helyezés . Fnagyon törékeny állapotba került. Formahírek , a legfrissebb hírek a formavilágából.


Forma 1 2019

Kimi Raikkönen egy kisebb kihagyás után tért vissza az F-be. Akkor a Lotus csapattal tért vissza az F. Az MSport legnézettebb műsora az F-es Abu-Dzabi Nagydíj közvetítése volt. Speciális A osztállyal ünnepel a Mercedes. FHírek - Calificación de 4. Címkék: mercedes , f, aamg.


Nagyon szepen koszonom hogy vagytok! FHamilton leszólta a Ferrari két bajnokát - Villámhírek az elmúlt órából. FSenna-Prost korszakra emlékeztet a Mercedes házon belüli csatája - . Bemutatók, tesztek, érdekességek az autóiparból a(z) fterületéről.


Forma 1 2019

Mátol ide fogom írni az f-es híreket! Szingapúrban újabb lelátó épül a hatalmas érdeklődés miatt. Miközben továbbra is tartják magukat a Maurizio Arrivabene esetleges menesztéséről szóló pletykák, a Motorsport úgy tudja, a Mercedes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések