2016. november 24., csütörtök

Forma 1 2020

Forma 1 2020

TVműsora az Interneten, élő közvetítése online . Kérd a posztert és az értesítőket is! Pilot: The Iliza Shlesinger Sketch Show – ×01. TV2-n lesznek láthatóak minden szombaton 11:00-től, az ismétlése pedig egy hét.


Forma 1 2020

A(z) Sport (HD) csatorna teljes műsora könnyen áttekinthetően, kiemelt premier és élő műsorokkal, ajánlókkal. La Sporttv i Total sono il motore della Formula Uno. A Sport adó élő online közvetítése az interneten.


Poggyász - vasárnap 9. Labdarúgás, UFC és Kézilabda mérkőzések ismétlése a kínálatban. Forma - Esport - Ausztráliai Grand Prix. Julie, Maria és Salchegger tovább nyomoz a templomi hulla ügyében. Rengeteg nézői levelet, kérést kapunk az F- közvetítésekről , hogy ha már.


Forma 1 2020

Nincs a közeledben tévé, de van mobilon, tablete számítógépe interneteléréssel? Nézd vissza a Forma futamait online, regisztráció nélkül! Eredmenyek: Forma élő eredmények. Minden verseny eredménye, többek között élő eredmények, a végeredmények, az edzések eredményei és a köridők. A Forma mellett a Hungaroringen a FIA Formula és FIA Formula széria új nemzedéke és a Porsche Supercup pilótái is pályára . Feltöltötte: Szilárd Balog Itt az új videó a ti kérésetekre!


Régebbi videók is rajta vannak . Forma egyes olasz futamot, viszont akármennyire is. Ez a gondolata a közvetítés esti ismétlésének végére még inkább megerősödött. Nem tudta úgy végignézni a közvetítést , hogy lazítson, kikapcsolódjon. Jöhet bármilyen RTL -es variálás, a Bezár a bazár! Adáskezdés: 13:30Élő közvetítés Hockenheimből.


Forma 1 2020

Hamilton indul az élrőlA brit Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája nyerte . Ismétlés : M- 21:55. Mellette azonban Bende Adrienn is F-es riporterként számol majd. RTL Klub közvetítéseivel : hajnali futam kora délutáni ismétlése illetve a . Az adások kódolását, szerkesztését és az átvitelt is egy cég végzi, a Forma futamok pedig élő adásban vagy ismétlésben , valós idejű . Közvetítés Siófokról 08:OTP Bank Liga (ism.) 10:Magazin 11:Bajnoki döntők. Szabadedzés Közvetítés a Hungaroringről, felvételről 02:Forma 1. Magyar Nagydíj (ism.) 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések