2018. november 26., hétfő

Tanya eladó

Bács-Kiskun , Lakitelek. Kiskunhalas határában szobás tanya nagy területtel eladó Egyedi ajánlat . Szegedtől km, újszerű, szobás, többfunkciós tanya halastóval eladó. Eladó tanya CíPest megye Ár: 10.


Föl kert, tanya hirdetés az ingatlantájoló. Keresse meg nálunk leendő ingatlanát, eladó -kiadó földek, tanyák jó áron, .

Válogass a megveszLAK folyamatosan frissülő eladó tanya kínálatában! Egyszerű, asztali és mobilra optimalizált kezelő felület. A területen a régi tanyaépület sajnos tönkrement, . A vendégház terméskő.


Kecskemét területén az Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Debrecen területén az Ingatlannet kínálatában.


Tanya apróhirdetés ingyen.

Ez tulajdonképpen egy eladó horgásztó, csak jár mellé egy tanya is kis híddal. Kiskunfélegyháza külterületén, Kővágóér környékén az aszfaltozott úttól nem messze, . Annak nem lehet rossz. A tanya kb éve teljesen fel lett újítva. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: pest megye. Ivó - Nagypatak teteje.


Ingatlan ingyenes hirdetés feladása országosan Aprocsiga. Most tekintse meg saját luxusingatlanját. A MasterHomes világszerte kínál luxusingatlanokat. A lakóház alsó szintjén egy konyhát . View photos of this , Hálószobák tanya.


Ez a szép tanya eladó belsejében található Vallombrosa Natural Park, ahonnan megcsodálhatjuk a hegyek a Chianti és Valdarno területeken. View photos of this 3nm:, Hálószobák tanya. Monor, 4-es útról jól megközelíthető külterületi TANYA eladó ! Budapest irányából a 4-es számú úton haladva, Monor előtt a Szélső úton közelíthető meg az a . Mezőgazdasági ingatlanok - Ingatlanok széles kínálata - Böngéssz aktuális ajánlataink közül, vagy . Sok melléképület, rendezett terület, gazdálkodásra kiváló.

Pbjekt je dobro ohranjen, vendar potreben obnove. Villany és fúrt kút van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések