2018. november 29., csütörtök

Police hu nyomtatványok

Bérügyintéző és Társadalombiztosítási ügyintéző összevont képzés. Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző. A képzés során tanítandó tantárgyak éves képzés esetén:.


A logisztikai ügyintéző feladatai. Szállítás, fuvarozás, szállítmányozás. Termelési és nagykereskedelmi raktározás.

Az esti tagozat heti óraszáma elméleti óra esetében fele, gyakorlati tantárgy. Mivel foglalkozik a logisztikai és szállítmányozási ügyintéző ? SNI-s tanulók esetén: A hiányzó osztályzatokat a felvételi tantárgyak meglévő osztályzataiból . Középszintű akkreditált logisztikai ügyintéző képzés. Az OKJ-s logisztikai ügyintéző képzés miskolci iskolánkban végezhető el. Kattintson a részletekért és küldje el.


Szakma specifikus tantárgyak 9-12. Mi a logisztikai szakember feladata? Fő profilja a közgazdasági jellegű tantárgyak oktatásán túl, a logisztikai és a menedzsment képzések oktatása.

Ezeket a tantárgyakat fogod tanulni:. Jelenleg a Gazdálkodási és menedzsment . Készletgazdálkodás gyakorlat. Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő.


Jelentkezés feltétele: érettségi végzettség. LOGISZTIKAI ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÜGYINTÉZŐ. Elmélet Gyakorlat Elmélet Gyakorlat. A szakmai tantárgyak : Gazdasági és jogi. Pénzügyi-számviteli ügyintéző.


OKJ képzésben részt vevő . Valamennyi tantárgy kollokviummal ér véget, kivéve a szakdolgozati . N em zetk ö zi szállítm án. A beszámított tantárgyak magyar nyelv és irodalom, történelem, idegen nyelv, matematika és . A tantárgyi tartalmakat az iskola pedagógiai programja részét képező szakmai program tartalmazz. Ezen túl az alábbi tantárgyak oktatására az alábbi végzettséggel rendelkező.


Közlekedés, szállítmányozás és logisztika ágazat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések