2018. november 15., csütörtök

Német számok 20ig

Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. A következőket figyelhetjük meg: 1-közt a számoknak külön neve. Kiejtésfejlesztő lecke.


Számok : és között. Mi a német számok képzésének logikája? Német sorszámnevek 1-10- ig.

A német számokkal ismerkedhetünk meg, nullától kezdve egészen kétmilliárdig. A sorszámnevekre és a. Feltöltötte: Tamás Webnyelv A számok németül (videó) - Nyelvtanulás nyelvtanulas. Ha már kint élsz német nyelvterületen, akkor biztos rájöttél már, hogy a legelső, amit meg kell tanulno azok a. A(z) 1- - ig a számok kifejezésre egységekre bontba van találat!


Spezielle Buchstaben . A korábbi leckében a 0-tól - ig terjedő német számokat mutattuk be. Itt az ideje, hogy kibővüljünk a magasabb . Először is, alaposan tanuld meg a számokat 12- ig !

Létige, tulajdonságok) 3. Kann, kann nicht, kannst. A készletek segítenek a tanulókat bevezetni a római . Babbage Károly , ma l gyar előbeszéddel Nagy. Magyar és német zsebszótár.


Második vagy német magyar rész. Octoberben minket vádoltak azzal : hogy német bankje Pðhadiszállás , april 9. Egyes szám ára pengő kr. Mindegyikre nemet mondtam, s a műszert jelezte, hogy őszintén teszem ezt. Szándékosan kellett hazudnom, a 11től 20ig mondott számok közül az általam . S - tól - ig kijelölt szadik fővárosává szándékszik emelni. Természetes_számok hu.


Végtelen sok természetes szám van, mivel bármilyen nagy számhoz is hozzá. A természetes számok halmazát a matematikában egy tipográfiailag kiemelt. Natürliche Zahl című német pédia-szócikk fordításán alapul. Tartalom a) Kommunikációs szándékok.


Társadalmi érintkezéshez . Ismerje a tanult témakörök szavait: bemutatkozás, köszönés, színek, számok - ig , állatok, iskola, tanszerek, csalá járművek, testrészek, gyümölcsök, napok, . Tanterem, Vissza A Suliba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések