2018. november 12., hétfő

Sony xperia z3 compact adatok

Kattints és nézd meg a kölcsönöket! SAR, Nincs pontos adat ! Kijelző, Prozesszor, Kamera, és még sok más. Felhasználói teszt és tapasztalat. Készülék adatok : méret: 1x 64.

Termékleírás, Műszaki adatok , Beszélgessünk róla! A Sony okostelefonok előlapjának részei. Xperia ZCompact user guide – Áttekintés. Az eszközön lévő adatok szinkronizálása.


Tartozékai: doboz, töltő, adatkábel , headset, útmutató . Keresd meg a Gyári adatok visszaállítása menüpontot. A kijelző felső élétől két ujjadat húzd lefele.

Válaszd a Beállítások lehetőséget. Eladó új SONY xperia Zcompact gyári új akkumulátor - Vásárolj azonnal, licitálj. Geotagging (földrajzi metaadatok hozzárendelése).


Képzeletet felülmúló élmények. A LEGÚJABB OKOSTELEFONOK. Sebességre találták ki. MEGJEGYZÉS: Ne felejtse el menteni a fontos adatokat , mielőtt ezt megtenné. Orvosi adatok és vészhelyzetben értesítendő személyek hozzáadása.


Ft-os áron rendelhető meg a webáruházunkból. Ne szalassza el ezt a. SONY MOBILE Adat átvitel kábel termékek - Sony tartozékok. A hardver és a szoftver képességek . Mhz CPU, GB RAM, Android 4. MPixel - Sony telefonok.


A készüléken lévő adatok elvesznek!

Sony LDACTM amely háromszor gyorsabban továbbítja az adatokat. A kiszivárgott adatok nagy része valószínűleg megállja a helyét. Foto Case - hajlékony, minőséges telefontokok, gyönyörű fotókkal. SONY XPERIA XZCOMPACT vélemények, tapasztalatok?


A kompakt telefonokat egyre többen választják, hiszen a csúcskészülékek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések