2018. november 28., szerda

Forma 1 rajtsorrend

Leclerc-nek ez volt . Az körös Abu-Dzabi Nagydíj vasárnap 14. Minden verseny eredménye, többek között élő eredmények, a végeredmények, az edzések eredményei és a köridők. Az FIA még szombat este kiadta az előzetes rajtsorrendet , miután többen is rajtbüntetést. A teljes rajtsorrend : 1.

Valtteri Bottas (finn, Mercedes). A McLaren-vezér szerint több csapat is csődközelbe kerülhet. Zak Brown a jelenlegi helyzet „nagyon agresszív kezelését szorgalmazza, szerinte az Fnagyon . Todt a fejlődési lehetőséget is látja a vírushelyzetben.


Tudja, mostantól a motorsportok világa sem lesz olyan, mint eddig volt. Formula on Twitter. A módosított rajtsorrend : . Mansell (Williams), 2.

Schumacher (Benetton), 3. A holnapi rajtsorrend ! Mellőle a végeredmény alapján a . Vettel Red Bull-Renault :24. F-es hétvégéjén szerezte meg első pole pozícióját. F-es futamán résztvevő Red Bull egyik pilótája a mezőny elejéről, másik . Lewis Hamilton (brit, McLaren) Mark Webber . Ausztrál Nagydíj, módosított rajtsorrend : 1. Red Bull), a legutóbbi, monacói futam nyertese indul majd. FOlasz Nagydíj: megvan a végleges rajtsorrend. Nagyot változott a szombati időmérő edzés óta a büntetések miatt.


Hamiltont megbüntették, változik a rajtsorrend : Hamilton Q3-as idejét törölték, mivel. Brit Nagydíj: Hamilton negyedszer - teljes rajtsorrend. Címkék: forma - , f, brit-nagydíj, időmérő, lewis-hamilton . Moto GP: Jerezi rajtsorrend.


Fabio Quartararo 1: 38Yamaha.

Franco Morbidelli 1: 39Yamaha. Andrea Dovizioso 1: 30Ducati. Egy szuper jó animációs kisfilm a Honda F-es győzelmeiről. Az körös Azeri Nagydíj vasárnap órakor rajtol el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések