2016. december 12., hétfő

Tanulmányi terület kódja 2020

A programban kizárólag azok az intézmények szerepelnek, melyek a középfokú felvételi eljárásban megadtak tanulmányi területet , és feltöltötték az intézmény . A tanulmányi terület leírása. Amennyiben az intézmény székhelye,. Az intézmény neve, címe. OM azonosítót és a tanulmányi területet meghirdető feladatellátási hely kódját.


Az feladatellátási hely neve, címe.

A jelentkezési lapot erre a címe kell küldeni. Induló osztályok száma: 2. Fél osztály négy évfolyamos kerettantervre épülő, . Tanulmányi terület kódja. Egy tanuló több tanulmányi terület rangsorában is szerepelhet. A szakképző iskola ( szakközépiskola). Feladatellátási hely.


BUDAÖRSI TAGINTÉZMÉNY.

A mintán iskolánk összes kódját feltüntettük, hisz akár mindegyikre jelentkezhetnek. Fel lehet venni – velünk egyeztetve – eddig . A képzés évfolyamos, szakgimnáziumi kerettanterve épülő oktatás. Eddig a napig kell a jelentkezési . Szerencsi SZC Tokaji Ferenc . A beiskolázási tájékoztató szórólapunk itt letölthető. P MUNKASZÜNETI NAP jún. Központi írásbeli felvételi vizsgák a kilencedik évfolyamra 10.


Jelentkezhetnek mindazok. TANÉVBEN GIMNÁZIUM 9. AJKP osztály (50. kódszámú tanulmányi terület ): tanuló. Informatika ( Informatika és távközlés) ágazat szakgimnáziumi (technikumi) osztály . A helyi tanterv az adott szakképesítés megszerzéséhez szükséges közismereti . A számítástechnikai tanulmányok során mindegyik osztályban ECDL Európai . Elkészült a következő tanévvel kapcsolatos középiskolai ideiglenes felvételi sorrendünk, mely . Kollégiumi férőhely igényelhető.


KÉT HAT ÉVFOLYAMOS OSZTÁLYT INDÍTUNK!

A hatosztályos gimnáziumi osztályon belül tanulmányi területeket különböztetünk meg aszerint, hogy az első idegen. Minden hazai középiskola rendelkezik egy hat számjegyű azonosító kóddal , ennek alapján tartja nyilván az intézményt az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A tagintézmény a szakközépiskolai felvételi kérelmekről a tanulmányi eredmények alapján, valamint az . A feladatellátási hely kód : 020.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések