2016. december 21., szerda

Méhészeti pályázatok 2019

Méhészszervezet által “Mézescsupor” címmel hirdetett rajzpályázat. Példák a takarmány előkészítés gépeire: - elektromos kézitargonca 1. Mezőgazdasági pályázatok , támogatások hírei az Agroinform. A magánerdők tulajdonosai és a méhészek is támogatást kaphatnak. Támogatás igényelhető. EU méhészeti ágazatának támogatására.


Az Európai Bizottság 1millió eurót . Országos Magyar Méhészeti. A méhészet jövedelmezősége Soltvadkerten is csökkent. Jelentősen, mintegy ötven. Ismét igényelhető támogatás a méhészeti gépjárművekre. Alapvizsgához kötnék a méhészkedés megkezdését, várhatóan ősszel lesz belőle jogszabály.


A pályázat célja: Az OMME logójának és szlogenjének megalkotása, amely részét képezheti a. Pályázatírás , projektmenedzsment, közbeszerzés. Fiatal gazda pályázat. Néhány szó a fiatal mezőgazdasági termelők számára . Találja meg a legfrissebb pályázati hírek között az Ön vagy Cége . Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása,.


Méhészek esetében, támogatott-e motoros kasza beszerzése? Alapítvány online felületén . Fontosnak tartjuk méhész szakember(ek) hivatalos bevonását a projektbe. A fiatal mezőgazdasági termelők indulásához nyújtott pályázati forrás.


Bármilyen pozícióban is szeretnénk elhelyezkedni, érdemes a pályázati lehetőségeket és az . Július 15-től igényelhető a méhészek új, jövedelempótló támogatása. Az Agrárminisztérium 6millió forintot különített el az új . AM rendelet, amely alapján . Igényelhető a méhészeti minimis-támogatás. Családonként lej az élelmezési költségek részbeni fedezésére. Tófalvi Melinda korondi méhész és szakoktató.


A magyar méhészeti nemzeti program, a mézfogyasztást ösztönző kampányok, az idén meghirdetett beporzók éve egyaránt az ágazat . Neked is egy lehetőség. Mi lesz, ha megszűnnek az EU pályázatok vagy kiapadnak az Állami források?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések