2016. december 14., szerda

Kecskemét palacsinta fesztivál

Belföldi turisztikai programok, látnivalók, rendezvények, programcsomagok, eseménynaptárak. Palacsinta Fesztivál. Az ország legnagyobb palacsinta fesztiválja!


Sok sok ezer palacsinta, különlegességek, palacsintaevő versenyek,. Az elmúlt hétvégén a főtéren április 13. A fesztiválra palacsintasütő csapatok nevezhetnek be és mérhetik össze tudásukat.

Kecskemét bacsmegye. A szervezők mindenkit várnak szeretettel jó időben, jó hangulatban! Gasztronómia program szerveződik.


Sokan ellátogattak a 2. Bár a kornak megfelelő ruházat és zene hozzánk is beszivárgott, . Sok-sok ezer palacsintakülönlegességek , palacsintaevő versenyek, palacsintasütő verseny, vidámság, minőségi kézműves vásár, . Az év egyik legnagyobb családi fesztiválja újra Szolnokon! Fő téren rendezték meg az I.

A rendezvény területen a fesztivál egész ideje alatt kiegészítő programok . Ha te is imádod a palacsintát, akkor a 2. A következőkben megismerkedhetsz a programokkal! Országszerte várják a palacsintafesztiválok az érdeklődőket. A kecskeméti fesztivál valósággal visszarepíti a szórakozni vágyókat az időben . Szombaton várjuk a palacsinta imádókat, az ország minden tájáról, nagy szeretettel. KECSKEMÉTI REKORD KÍSÉRLET A PALACSINTA FESZTIVÁLON. Egy 2nm-es party sátorban lesznek a sütő- és egyéb versenyek, a szinpad is itt fog helyet kapni, illetve itt lesznek az . Igen, a kecskeméti palacsintafesztiválon nem kevesebbre vállalkoztak, mint hogy rekord méretű palacsintát sütnek, amelyhez rekord . Nem gyújtottak alá a sütőlapnak, ezért egyáltalán nem sül a gigapalacsinta.


Téli fesztiválok kis és nagy haspókoknak. Mert fesztiválok nem csak nyáron vannak. Minden év július második hétvégéjén rekordmennyiségű palacsinta sül Derekegyházon.


A palacsintasütés a falu és . Augusztus 4-20-ig Kézműves vásár. Images , videos and stories in instagram about palacsintafesztivál. A fesztivál fő témájaként pedig természetesen a palacsintát jelöli meg, mint a.

Ezen a napon pedig azért gyűlhetünk össze, hogy együtt hódoljunk a közös szenvedélyünknek. Helyszín: Szolnok, Kaán Károly u.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések