2016. december 22., csütörtök

Kecskeméti rendőrségi hírek

Ittas vezetés miatt javasolnak vádemelést a kecskeméti rendőrök. Egy külföldi férfit tartóztattak fel Vaskútnál. A Bács-Kiskun megyei . A megbízható, kiszámítható kecskeméti hírportál!


Kecskeméti és Bács-Kiskun megyei hírekkel.

Rendőrségi hírek a megyéből. A kecskeméti egyenruhások befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint ittasan okozott balesetet. A rendőrség megerősítette, hogy életben van az érintett.


Nagyipara - a földrajzi adottságoknak . Hatalmas felhőszakadás pusztított Kiskunhalason - fotók. Több helyen pincékbe és alacsonyan fekvő . Az elsődleges vizsgálatok alapján .

Mercedes-gyár milliárdból épít új üzemet a. Szamosszegen elfogták F. Baleset, tűz, halálos baleset, súlyos baleset itt: Kiskunhalas, Kisszállás , Balotaszállás,. A éves kecskeméti férfi szabadlábon védekezik. Megtalálta a rendőrség az ellopott kecskeméti Kodály-szobrot. Százmilliárdokban mérhető a magyar gazdaság kiesése - hírek percről percre.


Cseke Péter, a teátrum direktora és Dávid Károly . A kamionstop hétvégi feloldásával kapcsolatos aktuális információkért az ITM honlapját keresse fel az alábbi . Mivel a rendőrség a bejelentés utáni egy nap alatt sem jutott előre az . Mély fájdalommal tudatjuk, hogy BÖDÖS JÓZSEF életének 87. Bács- Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A kecskeméti rendőrök március 11-én az 5-ös főút négysávos szakaszán ellenőrizték az autósokat. Kapcsolódó címkék: rendőrség Traffipax.


Sokkoló fotókat közölt a rendőrség az este történt halálos baleset helyszínéről. Tíz ittas sofőr okozott balesetet Borsodban egy hét alatt ( Borsodihír ).

A lakosság segítségét kéri a rendőrség , hogy elfogja a csepeli késelés . A éves férfi nem viselkedett túl lovagiasan. Besurranó tolvajt fogott egy gyulai háztulajdonos, rendőrkézen az orosházi betörő, súlyos. Hírek a közelmúltból.


Véres verekedést rendeztek f. Szappanos László féle ház mellett Beke Mihály, Beke László, Parecz Zsiga, Jójárt Sándor és Kovács.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések