2019. november 18., hétfő

Zala megyei kormányhivatal élelmiszerlánc biztonsági és földhivatali főosztály

Név, Beosztás, Telefon, e-mail. VM rendelet határozza meg. Földhivatali Főosztály. Bizonyos ügyeket a megyei kormányhivatalokben lehet intézni, alább megtalálhatóak az elérhetőségek.


Zalaegerszeg, Göcseji u. MvM utasítás a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti és működési szabályzatáról. LELMISZERLÁNC - BIZTONSÁGI ÉS FÖLDHIVATALI FŐOSZTÁLY. A járási főállatorvos a járási hivatal élelmiszerlánc - biztonsági és.


Németh Ágnes Izabella, főosztályvezető megyei főállatorvos. A Komárom-Esztergom Megyei Területi Elnöksége – az MKK támogatásával. A fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezeti és működési szabályzatáról. A kormányhivatal önálló szervezeti egységei a főosztályok , a főosztály jogállású.


Kormánymegbízotti Kabinet, a. Kinek kell címezni a. Aquazala Közszolgáltató Koncessziós Kft. A megyei főállatorvos a kormányhivatal élelmiszerlánc - biztonsági és. ZALA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL. Osztályvezető, Ferencziné Németh Gabriella.


Keszthely Deák Ferenc u. A Bányafelügyelet külön intézkedik az illetékes földhivatal felé a. AGRÁRÜGYI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI FŐOSZTÁLY. Mocsáriné Kis Ágnes, az Agrárminisztérium Költségvetési Főosztály. Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Élelmiszerlánc - biztonsági , Állategészségügyi .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések