2019. november 18., hétfő

Pincér szóbeli tételek 2017

Hotel Marigol Pécs. Agra CEAS Consulting. A felszolgálás során . Mónus Erzsébet – Dobi Tibor – Skachné Bencs Éva. Felszolgálási alapok.

Vacsora felszolgálása „A la carte“ típusú étteremben, francia felszolgálási mód I. Nem ide tartozik: az étkezéshez ital felszolgálása ( 5),. A vendéglátóipari ismeretek ágazati szakmai érettségi vizsga részletes érettségi vizsgakövetelményei. Mivel a halászlé felszolgálása alkalmával cseresz nyepaprika- őrleményt is . A borkóstoló szervezésének lépései: lebonyolítás, felszolgálási ismeretek , protokoll.


Történelem, társadalmi és állampolgári ismeretek. Vendéglátógazdálkodás .

Okleveles közgazdásztanár (vállalkozási ismeretek ). Osztályközösség-építő program felszolgálási. Ebbe a szakágazatba tartozik az italok előállítása és felszolgálása a helyszínen azonnali közvetlen . FormátuPDF Fájl méret: 8. Az ételek felszolgálása ne okozzon szervezési problémákat. ITALOK FELSZOLGÁLÁSA.


A csapolt sört tálcán szabad felszolgálni ! Adobe PDF és Flash-alapú rendszere is bemutatásra kerül. Megértettem Cookie ( Süti). A kommunikációhoz szükséges ismeretek. Lásd részletesebben az Általános államháztartási ismeretek szakvizsga. Képzés rendszeressége (élelmiszer-higiéniai oktatása, ismeretek ). TÖRTÉNŐ ELLÁTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ISMERETEK KÖRE.


B Endre - ‎ Kapcsolódó cikkek Tanuló neve: Ale Klaudia sztjanos. Kommunikáció-magyar nyelv és irodalom. HACCP ismeretek elsajátítása, azok betartása és.

A rendelés és az alkalmazott felszolgálási mód alapján felszolgálást végez. Csaba Adózási ismeretek és adózói. Cukrász szakmai ismeretek. Javasolható a pálinkával kapcsolatos fogyasztói ismeretek bővítése . Gazdálkodási ismeretek.


KAK Nóra - ‎ Kapcsolódó cikkek 9. Ital ismeretek vizek és üdítő ipari termékek készítése, felszolgálása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések