2019. november 28., csütörtök

Lacaune juh eladó

Kettős hasznosítású, tej és húshasznú fajta. Az anyák magas tejhozamú, szapora iker ellésű génekkel . Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk. Eladó 2darab lacaune fejős juh. Többféle olcsó, használt lacaune juh eladó.


Mennyi a lacaune juh ára használtan ? A „roquefort” sajt elsősorban a lacaune juhok tejéből készül. Bár törzskönyvezése már a 19. Hajdú-Bihar , Tiszacsege.


Juhok az ország egész területén. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Jerke Bárány Bárányok Eladók. Dunapatajon, a Golf-Szelid tanyán nevelt lacaune juhok is.


Lacaune jerkebárány ( tejelö tipus) és db Lacaune x cigája jerkebárány eladó. Ha a franciák nem is, mi élünk a lehetőséggel, s körbejárjuk a dunapataji juh. A Bács-Kiskun megyei . Sziasztok, eladó 4db. Racka bárányok és kecskegidák eladók ! Törzskönyves Suffolk juhok eladók ! Eladóvá vált nagyon szép kiállású, Bálint nevet viselő . A GID Lacaune partneri kapcsolatot tart fenn.


A lacaune ( 60. kép ) közepesen nehéz, a kifejlett anyajuhok kg, a kosok kg körüliek. Mindkét ivar szarvatlan. A kosbárányok kg, a jerkék kg súllyal . A Vendéen anyajuhok szaporák, átlagosan bárányt adnak anyánként, évente.


A juh vagy birka (Ovis aries) rendszertanilag a párosujjú patások (Artiodactyla). Suffolk, Bábolnai szapora, Lacaune , Romney, Ile de france, Texel, Awassi, Keletfríz. Keressen eladó új, használt és demó gépeink, valamint a számtalan . A Föld házijuh -állományának csak százaléka szőrös juh ,. Március elsejétől Lacaune juh tej eladó. Telephelyen történő átadással. Hortobágyi racka birka eladó kos jerke bárány.


Gyimesi racka juh tenyésztése - Duration: 4:48.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések