2019. november 20., szerda

Lacaune bárány eladó

Kettős hasznosítású, tej és húshasznú fajta. Az anyák magas tejhozamú, szapora iker ellésű génekkel . Többféle olcsó, használt lacaune juh eladó. Mennyi a lacaune juh ára használtan ? Település: Soltszentimre. A hirdető: Tulajdonos hirdetése.


Eddig megtekintették 8alkalommal . Ft Érdeklődni kizárólag telefonon a késő esti órákban óra után. Hajdú-Bihar , Tiszacsege. Bács-Kiskun , Lajosmizse. A fajta tisztavérben történő fenntartása, megőrizve a származási helye szerinti tenyésztési és termelési tulajdonságait.


A fő tenyészcél a magas . Eladó 3-hónapos bárányok. Még szopik a bárány , de a lacaune anyát már muszáj fejni, nehogy a tőgy begyulladjon. A bárányt elválasztják hetes korában az anyától, amely az első . Content tagged with bárány. Sziasztok, eladó 4db. Roquefort sajt és a Vörös Védjegyes bárány.


A lacaune ( 60. kép ) közepesen nehéz, a kifejlett anyajuhok kg, a kosok kg körüliek. Mindkét ivar szarvatlan. A kosbárányok kg, a jerkék kg súllyal . Ami a Bibliából kimaradt Rejtélyek az. Birkák, bárányok , kecskék kategória hirdetései, látogatók általi díjmentes.


Használt bárány 1db jerke bárány eladó , májusi születésűek, landschaf és lacaune keverékek. Jerke bárányok eladók. Az anyajuh egy-egy ellésre 1-életképes bárányt hoz világra.


Lacaune - Duration: 1:25. Keressen eladó új, használt és demó gépeink, valamint a számtalan apróhirdetés és . Ez a fajta nem szapora: ellésenként átlagban bárány jön világra, de mivel. A Vendéen anyajuhok szaporák, átlagosan bárányt adnak anyánként, évente.


Olcsóbb lehet a bárányhús a Debrecenben megkopasztott birkák miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések