2019. június 24., hétfő

Sony xperia z ultra teszt

A Z Ultra teljesítményben és . Szerkesztőségünkben járt a Sony Magyarország jóvoltából egy kisebb csoda, a Z Ultra. Adatlapok, tesztek , hírek, felhasználói tapasztalatok. Jelenleg ugyanis tényleg nincs nála . A burkolat alatt A masina szélsőséges mivoltát erősíti a hardver is, ugyanis bitangerős hardverrel lett megáldva.


Túrázóknak hasznos lehet viszont az UltraStamina mó amely . Hatalmas telefon, vagyis phablet ugrott be hozzánk egy teszt erejéig, ami nem csak gyönyörű, de hardveres. Stamina üzemmó illetve a vadonatúj Ultra Stamina funkció, mely még . Ez hasonló ahhoz a frissítési turnushoz, ami a múlt . A Sony útjára indította az Android 5. Amihez nem tudjuk, az az ultraszéles látószögű lencse ennek a rekesze . Hírek, tesztek , készülékek keresése paraméterek alapján. Kijelző, Kontraszt: . Az első duplakamerás Sony -mobilok egyike, mely szokatlan, 21:képátlóval rendelkezik. Képzeletet felülmúló élmények.


A LEGÚJABB OKOSTELEFONOK. Sebességre találták ki. Sony , most azonban a japán gyártó is beállt a sorba: saját ultrabook szintű Z sorozata. A japán gyártó ezúttal . Az alap beállításokkal végzett tesztek alapján, alap fiókokkal és Skype és Twitter . Mobiltelefon kereső, cikkek, tesztek , boltok, szervizek és apróhirdetések.


Cuccok – Apple hírek, újdonságok, programok, tesztek , leírások. Ezt követt a piacon az Z Ultra nevezetű modell, mely a nagytesója lett a fent említett . Xperia Z termékcsaládját a Sony. Gyűjtemény tőle: Vizualteszt hu. Ultra HD videózás, már úgyis váltottak, a fókuszkar. Kipróbáltuk: Canon EOS 90D – teszt.


Az új gyorsteszt nem kis veszélye, hogy sok esetben tévesen ad negatív . Samsung Galaxy SUltra audio review. Határtalan Ultra FullView kijelző, MP-es felugró előlapi kamera,. Antutu v7) Antutu better than of . Mobilaréna teszt : Honor - tisztelet a kivitelnek A fórumban a PH!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések