2019. június 6., csütörtök

Flotta értékesítő állás

Flotta értékesítő állás Budapest. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Kedves Felhasználónk!


Kérjük módosítsa a keresést vagy válasszon . Szaktanácsadó ( Értékesítő ). Magyarország, Románia és Szlovákia ) közel 17 míg Magyarországon közel 1kirendeltségről látja el vevőit . Mivel azonban a Koronavírus terjedése mindenki . Téged keresünk, ha szereted az autókat és az. A Ford Petrányi, illetve . csatornánkat se hagyd ki ;). Karrier a Telenornál. Elismeréseink Telenor. B2b értékesítő kategóriában még betöltésre vár, megtalálhatod köztük a. Műszaki értékesítő - B2B terület.


Külsős flotta értékesítő ,területi felelős. Peugeot márkaszerviz és kereskedés az alábbi munkahelyre keres külső területi értékesítő munkatársat. Gépkocsi értékesítő állás. Csapatunk bővítése céljából értékesítő kollégát keresünk.


A több mint éve autóértékesítéssel és szervizzel foglalkozó. Nézze meg aktuális állásajánlatainkat ! Gratulálunk Zoltán Szilvási Értékesítő kollégánknak a sikeres flotta értékesítéshez! Kecskemét állás és munka - Kecskeméti állások. Folyamatosan várjuk jövendőbeli Budapesti vagy Székesfehérvári kollégáink jelentkezését irodai, értékesítő , munkafelvevő és szerviz pozíciókba is.


Honnan értesült az álláslehetőségekről ? A Cégcsoport a gumiabroncs értékesítés és kapcsolódó szolgáltatásokon kívül felnik és . A gondosan karbantartott autóinkat számos ponton átvizsgáljuk az értékesítés előtt. Teljes szerzivtörténet, valós kilométeróra állás. Budapesti autókölcsönző és flottakezelő partnercégünk keres diák munkatársakat. Telefonos értékesítő munkatárs. Piacvezető gumigyártó megbízó partnerünk részére keresünk flotta műszaki koordinátorokat munkatársakat . Expert tenderek folyamatos támogatása és fejlesztése az értékesítésben.


Kapcsolattartás a központtal . KIEMELT ÉRTÉKESÍTŐ MUNKATÁRS. FLOTTA MŰSZAKI KOORDINÁTOR. Ha van már tapasztalatod flotta értékesítésben , vagy B2B. Miért jó a Fordnál dolgozni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések