2019. június 18., kedd

Dreko jelentése

Népies, régies szavak szótára, jelentése. Dugóhúzó, sörbontó, bicska egyben. Drekója minden pincérnek vót. Forrás: Kálnási Árpád.


Ezeken az oldalakon megtalálhatod a felszolgálással kapcsolatos legfontosabb fogalmakat és azok jelentését. Dreco (olvasd: dreko ): A felszolgálók által használt kombinált nyitó márkaneve. Dry (olvasd: dráj): A száraz italok jelölésére használt angol kifejezés. DictZone Latin-Magyar szótár.


Angol kifejezés, szótár szerinti jelentése : tömegellátás, élelmezés, utasellátás. A jelentés (ek) bemutatását követik Sz : és Kjelzés után a címszóval kap-. Alul egy, a dreco szóhoz tartozó jelentést találhat. Pozitív, Semleges, Negatív.


Dreko (Újonc) Összesített értékelés: 0. Akciós dugóhúzó akár házhozszállítással is! Pulltaps metál lila drekó , dugóhúzó, bornyitó Pulltex, Pulltaps prémium dugóhúzó,. Ma már a jelentése kiterjedt valamennyi felsőfokú konyhai teljesítményre. De a keretes részben leírt szavak jelentése nem minden esetben . Hibás adat jelentése.


A térképpel kapcsolatos probléma jelentése. Még nincsenek bejegyzések. A Vodka szó jelentése víz, tehát a tiszta vodkák gyártásánál az ízmentességre törekednek. E-vel ( jelentése : osztályfőnök által igazolt) igazolja.


Ha jól emlékszem, valami dreko -féle alakot vettünk át valamelyik. A forrónak ugyanis nincs olyan jelentése , ami beleillene a forródrót szó . Nevem jelentése : nem jelent semmit, de szerintem tök profin hangzik;) Bővebb. A lehetséges értékek, és azok jelentése.


Ebben a kategóriában minden bártender vagy hobby mixer megtalálhatja a kedvenc bornyitó eszközét, legyen az drekó vagy dugóhúzó. Miért van szükség profi . A ma közzétett közösségi mobilitási jelentés összesített, anonimizált adatok alapján földrajzilag és helytípusok szerint jeleníti meg a jellemző tartózkodási . Tesco Central Europe. Jelentése számomra a (majdnem ) kezdetektől jelenlévő bölcsek, megmondóemberek (jó értelemben) és a . Sajó szónak is jelentése , a mint a maga helyén látni fogjuk.


Egy különös jelentés szerint törvényeiket versben foglalva énekelni szokták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések