2019. június 20., csütörtök

Hidrotőke tisztító bárdi

Lenyelve és a légutakba kerülve halálos lehet. Ismétlődő vagy hosszabb expozíció . Belöttyintettem egy flakon Wynns hidrotőke tisztító bizbaszt. Hidrotőke tisztitó adalékot a régi használt oljhoz kell adni vagy.


Automata váltó tisztító 3ml Kötési mód:. Klímatisztító készülék. Leírás: A hidrotőke optimális működéséhez szükséges. Pro Tec adalékok, szeleptisztítók, füstölés csökkentő, részecskeszűrő tisztító és sok más Protec adalék egy helyen raktárról kedvező áron! Tisztítót vagy valamilyen viszkozitásnövelőt, de tudo hogy mi a fura.


DÍZELRENDSZER SZUPER TISZTÍTÓ. Pro-tec hidrotőke - tisztító , 3ml Tulajdonságok: Tisztítja a hidraulikus szelepemelő rendszert, és megszűnteti a kellemetlen csattogó zajokat. SPURI tisztító és égésjavító adalék 125ml. Bárdi Autó Webáruház.


Gyógyír: WYNS hidrotőke tisztító , no meg egy teljes olajcsere. Bruttó ár: 8HUF. BÁRDI AUTÓ POLLENSZŰRŐ.


Ebben a blogban számos írást, beszámolót találtok javításokkal, karbantartásokkal kapcsolatban. VOLKSWAGEN POLO alkatrészek Ablaktisztítás. Pesti oldalon: Fecskó Mihály márkafüggetlen szerviz. IR ipari tisztítószert próbáld ha tudod.


Megcsináltam a múltkor hidrotőke tisztítást (kopogott), de nem lett jobb! Azóta túl vagyok egy. Ha kopott,akkor csere v. Van hidrotőke tisztító adalék, amit az olajperiódus vége felé érdemes beleönteni az olajba, . A HIDROTÖKE TISZTITÓ CSAK RÉSZBEN SEGITETT! Nekünk, amikor kellett az . Több helyen azt olvastam hogy nincs hidrotőke ebben a motorban,.


Itt a fórumon lehet olvasni hogy fék tisztítóval lehet tisztítani az kb minden koszt leszed. LIQUI MOLY Ventil Sauber szelep tisztító adalék 150ml 150ml. KATALIZÁTOR,RÉSZECSKESZŰRŐ TISZTÍTÁS. WYNNS hidrotőketisztító adalék motorolajhoz. Benzines üzemanyagrendszer tisztító és védő adalék.


A Liqui Moly Szeleptisztító egy hamumentes, jól keveredő benzin-adalék,. Azt mondták, hogy a CRDi rendszerre fejlesztett tisztító adalékuk a világ töke, ha lesz egy ilyen hibás. Lehet a hidrotöke miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések