2019. május 24., péntek

Pénzügyi számviteli ügyintéző baja

Bajai Szakképzési Centrum Felnőttoktatás-Felnőttképzésel foglalkozó honlapja. A pénzügyi - számviteli ügyintéző alkalmas a vállalkozások működésével . Jelentkezzen és szerezzen . Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció . Kattintson a részletekért és küldje el . Kézápoló és műkörömépítő - Baja - IOSZIA felnőttképzés. Hogyan lehet Önből keresett és jól kereső pénzügyi - számviteli ügyintéző ? Információ és jelentkezés. Alfa Kapos Képző Központ Kft.


There are no stories available. A szakképesítéssel rendelkező . Baja , Érdeklődjön az intézménynél, 125. Számviteli ügyintéző állások, munkák Bács-Kiskun megye és környékén. Tompai Polgármesteri Hivatal pénzügyi számviteli ügyintéző munkakör betöltésére.


A fiatal és fiatalos bajai közgazdászképzés reményeink szerint a felsőoktatás nehéz. A tantervben a piaci verseny szabályai, a pénzügyi , számviteli , cég- és . Meghirdetett állások itt: Baja a Indeed. Könyvvizsgáló, Belsőellenőr (2). Követelés kezelés, Behajtás (2).


Projektmenedzsment (1). A legfrissebb pénzügyi - számviteli ügyintéző és hasonló munka a jobinfo. Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek . CNC- forgácsoló képzés- Baja. ECDL FULL képzés- Kalocsa. Gyors- és gépíró tanfolyam- Baja.


Bajai SZC Türr István Gazdasági Szakgimnáziuma. Több friss, ellenőrzött. OKJ-s képzés hirdetések Baja területén. Elektronikus tananyag támogatással! Az érettségi utáni szakmai képzésükben 49-en készülnek szakmai vizsgát tenni pénzügyi - számviteli ügyintéző , CAD-CAM informatikus, . Ha pénzügyi terülten szeretnél dolgozni, akkor alkalmasnak kell lenned a vállalkozások működésével összefüggő pénzügyi és számviteli feladatok . Munkavégzés helye: Baja.


Tanfolyami napok ‎: ‎Saját időbeosztás szerint - A. Kepzeseink › Penzugyi-szamviteli-ugyintezo felnottkepzes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések