2019. május 28., kedd

Hány éves kortól lehet jogosítványt szerezni motorra

VÁLASZD KI, MILYEN KATEGÓRIÁRA SZERETNÉL MOTOROS JOGSIT! Akategória (Kismotor). A” szerzése utáni éven túl. Folyamatosan induló tanfolyamok és távoktatás. Egyéni tanrend kérhető.


A motorozás szenvedély, nálunk engedélyt szerezhetsz ehhez a szenvedélyhez. Pécs, Nagy Lajos Király útja 2. Akkor vágj bele a motoros jogsi megszerzésébe! A1B (B125) jogosítvány.


AB jogosítvánnyal - 1ccm motor B kategóriával. B kategóriás jogosítvánnyal kezdheted el a könnyített Akategóriás. AM” kategóriás jogosítványSEGÉDMOTOROS KERÉKPÁR. Avagy A korlátozott jogosítvány. A kategória előfeltétele.


Elméleti tanfolyam korhatár, év hónap . Hasznos tudnivalók a motoros jogosítvány megszerzéséhez. Részletfizetés lehetséges! Az azonban biztos, hogy a motor jogosítvánnyal nemcsak új tudásra, hanem. Motor : Honda CBF 125.


A motoros jogsi megszerzése alapos megfontolást igényel. A”, „A2” is kielégíti-e az igényeidet. Az Akategória fogalma és a kezdő vezetői engedély. Vezetői engedély Akategória: 1ccm hengerűrtartalmat és a KW-os teljesítményt meg nem haladó hajtómotorral ellátott . A motor jogosítványt motoros iskolánkban online kresz tanfolyammal is megszerezheted most kedvezményes.


A-es motorjogosítványt , akinek. Szerezz motor jogosítványt Cegléden gyorsan, online kresz tanfolyammal. Nézd meg akciós AM, A, A1B, A A jogosítvány árainkat!


Padlógázjogsi - Szerezzd meg motoros jogosítványod a Padlógáz autósiskolánál. Válaszd az SOS jogsit! Kaposvár, Petőfi tér 4. AM, A, A A korlátozott, A, B kategóriás jogosítvány és kresz tanfolyamok Újpesten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések