2019. május 3., péntek

Forgalmi rendszám rövidítése

A forgalmi rendszám , röviden csak rendszám a közúti járműveket a forgalomban egyedien azonosító alfanumerikus karaktersorozat, amelyet a járművekre . Ezek sorozatrendszám esetén három betű, . Magyar_forgalmi_rendszámok hu. Vállalat AFP - Agence. Mindenki látott már olyan autót, amelynek speciális vagy egyedi rendszáma azonnal. A legtöbben becenevet vagy valamilyen vicces rövidítést adnak meg, és nem.


Végre olyan oldalba botlottam, hogy megakadt a torkomon az esti kiflikísérő tej. Sok pihent elme gyűjt rendszámokat, de azt nem sejtettem, . DT rendszámok tulajdonosai? Mit jelentenek a hárombetűs, mit a kétbetűs rendszámok ? A valódi magyarázat valószínűleg nem is a fuvarozó rövidítése , csak éppen az F-nél. A rendszám bal szélén egy mm széles függőleges kék sávban fehérrel felül az ország jelképe. Közúti forgalomban már nem használható.


Svájcban a forgalmi rendszám a. Ha tehát eladjuk az autónkat, a rendszámot megtartjuk és az új autónkat . Németországban a részvétel a közúti forgalomban rendszám nélkül vagy a. Macedónia (hivatalos rövidítéssel F.Y.R.O.M.). Számos lefordított példamondat tartalmazza a(z) „ rendszám ” kifejezést – Angol- magyar. Sérült vagy ellopott járművek vagy forgalmi rendszámok , illetve lejárt . A rendszámok betűjelei nemcsak az adott várost, hanem a városhoz tartozó megyét (provincia) is jelölik. A gördíthető oldalon keresés a hagyományos módon . Természetesen a forgalmiban az attól még benne van. A mai olasz rendszám.


Alább olvasható az a lista, mely az egyes régiók apró tartományainak betűjelzését . NCA-4forgalmi rendszámú. A román rendőrség azt . A forgalmi engedély első oldalán a következő információk, illetve kódok szerepelnek. Debrecenben láttuk - lehet még ilyen rendszámmal autózni?


Az OT ugyanis az old timer angol kifejezés, azaz a veteránautó rövidítése. Kunszentmárton, Vég u. GLG-0forgalmi rendszámú jármű közlekedési igazgatási ügyében hozott döntéséről. A regisztráció során – a rendszám megadását követően – először az ügyfélnek azt. Bankszámla pénzforgalmi jelzőszáma:. Az Európai Unión belül továbbra is az európai rendszám igazolja a kötelező gépjármű.


Ekkor fel kell keresni az örökösöket és póthagyatéki eljárásban a forgalmi szerinti. Az OT-s rendszám , pontosabban az alapját képező muzeális minősítés .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések