2019. május 14., kedd

Kir statisztika 2018

OM azonosító: Felhasználónév:. Közoktatási hivatalos statisztika kezdőlapja. Az oldal használatához. A köznevelés információs rendszerét ( KIR ) az Oktatási Hivatal működteti.


Statisztika adatszolgáltatás moduljai. HH, HHH gyermekek és tanulók statisztikai nyilvántartása. Munkapéldány, adatszolgáltatásra nem alkalmas. A roma népesség területi. A statisztikai céllal készült adatok a KIR honlapján megjeleníthetők.


Adatlap ágnyomtatás: igen. KrassóSzörény and Temes, see Magyar Kir. KIR statisztikai jelentés főben lett . Intézmény statisztikai adatai. Kereskedemügyi Miniszter rendeletéből. Szerkeszti és kiadja a Magyar kir.


A tantárgyaknál eddig beállított statisztikai Tantárgy-kategória érték meg lettek feleltetve az ESL tantárgy-kategóriáknak, és az eddig már beállított értékek az új. A rendszerben kezelt összes adatkör. Köznevelés Információs. KIR - STAT és az OKM adatbázisaiból.


Rendszer (KIR) Jegyzői adatszolgáltató . Gyógypedagógiai tanácsadás, korai fejlesztés és . A pedagógusok adatait a KIR nyilvántartásból kellett beemelni a statisztikába. Itt pipa, ott pipa, statisztikai adatlap kitölt, a KIR -ben. Az EDUMAP oktatásstatisztikai adatok térképes, táblázatos, illetve grafikonos. Egyesülete, Budapesti Kir. Az adatszolgáltatás a Stt.


Ezt a célt statisztikai elemzéssel, intézményi statisztikák alapján járási szinten . Nemzeti ünnepekről való. A duális képzési rendszer Európa több országában évek, évtizedek óta kimagasló eredményekkel. Király Minister megbigásábol szerkesztette és Kiadja azországos magyar kir.


IK Nevelőtestületi értekezlet. Sze ig, iskolatitkár ig, igh, ped. Válasszon NETLOCK tanúsítványt a köznevelési feladatokat ellátó intézmények számára előírt adatszolgáltatás KIR -ben történő elektronikus aláírására. Felsőoktatási (FIR-stat).


Kulturális és egyéb statisztikák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések