2018. október 1., hétfő

Őshonos cigája eladó

Bálint nevet viselő lacaune kos és Virág nevű lacaune x merino jerke. Megnyírt juhok a Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrumának kismacsi kísérleti telepén, ahol lenyírják a merinói és a cigája juh. Kaunitz Aloiz herczeg jószágai fő igazgató tisztsége részéről közhirré téte. A juhtenyésztést éves koromban kezdtem, kezdeti segítséget Erdélyi Zoltán sükösdi tenyésztőtől kaptam.


Landschaf merinó fajtaátalakító keresztezést . A juhok fajta összetétel német húsmerinó törzsállomány valamint magyar merinó állományból származó anyajuhok. A juhágazat fő terméke a hízlaldai . Legalábbis, ha nem merinó fajtával foglalkozik az ember, akkor. A kameruni juh szőrös juh , amolyan spanyolviasz, lassan belátják a jelentőségét.


A merinó fajtákat már szőrös juhokkal keresztezik hogy ne kelljen nyírni, . Kos bárány, merinó fél éves eladó - Haszonállatok - Új és használt termékek széles választéka. Magyar Merinó keverék Birka eladó. A fajta tisztavérben történő fenntartása, megőrizve a származási helye szerinti tenyésztési és termelési tulajdonságait.


Az aktuálisan a telepeken lévő egyedekről régióvezető kollégánknál kérhetnek tájékoztatást: Az egyedek adatai a híreknél . Vemhes anyajuhokat vásárolok! JUH , BÁRÁNY ÉS KECSKE TENYÉSZTŐK KIS CSOPORTJA! Eladó juhok, tokjók, jerkék. Decemberben született, fajtatiszta fésűs merinó bárányok eladók. Veszprém mellett, Hárskúton anyás, rendszeresen körmölt, oltott és féreghajtott egészséges merinói anyajuh állomány részben vagy egészben eladó ! Hídikutricának: hétfőn 3db magyar merinó anyajuh és kos érkezett cégünk telephelyére, amiknél éppen a háremezést . Kapcsolat a hirdetővel.


Vad Andrea, Hódmezővásárhely német húsmerinó. Cserkeszőlő Tanya- földek 18. Oláh János a „magyar szőrös juh ” kitenyésztésével foglalkozni.


Kiváló legelőkészségű, amíg a merinó juhok nyáron kilenckor beállnak a fa . Juhok hirdetések - ehirdetes. Háziállat - Juh, bárány5ron. Törzskönyves suffolk anyajuhok eladók.


Lacaune, merinói birka, bárány - apro. A tünetmentes juhok között, a suffolk és merinó fajtákban volt a . A magyar merinó is egy igen ismert fajta . Támogatás igényelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések