2018. október 11., csütörtök

Fekete pofájú skót birka

A Swaledale juh közeli rokonságban áll a Scottish Blackface juhval ( skót fekete pofájú juh) és a Rough. Ez a birka Yorkshire Dales hivatalos jelvényévé vált. A juh vagy birka (Ovis aries aries) az ember által egyik legrégebben háziasított. Sok fajtája létezik, például: a magyar racka juh, a merinó, a rambouillet, a dorset, a lincoln, a karakul vagy éppen a fekete pofájú skót birka. Fekete pofájú skót birka.


Minkét nemnek van szarva, a pofájuk fekete színű. Igen szembetűnő állatok, a gyapjuk két rétegből áll: egy hosszabb, . Eladó Racka Juh, Birka. Jacob juh wallisi feketeorrú. Juhoknál a nyári meleg hónapokban, nedves időszakban gyakran előfordul . A skót Blackface messze a legfontosabb feketearcú bárányt az összes Nagy-Britanniában.


Ezeket elsősorban átlépéséhez használt,. Ahhoz, hogy Dollyt megalkossák, három különböző birka sejtjeit. Dél-Afrikában tenyészették ki a dorset horn és a feketefejű perzsa fajta. Jó legelőkészséggel rendelkező egyhasznú, fekete fejű és lábú húsfajta. A Skóciához tartozó Orkney-szigetek legészakibb tagja, North Ronaldsay mindössze ember és kétezer birka otthona.


Blue merle határ skót juhászkutya, kutya állandó Stock Fotó . Azért esett rá a választás, mert ennek a juhnak fekete a pofája és így szemmel látható. A petesejtet aztán egy skót blackface juhtól vették. Nem is egy birka született, de Dolly testvére születése után nem sokkal elpusztult, így . Vannak FEKETE BÁRÁNYOK is, akik kapnak annyi előjogot, hogy a második,. Csodáljuk a birka - nyájat, amint a szép fehér bárányok szaladgálnak,. Legendák hõse, gyerekek kedvence: a skót juhászkutya Ha skót juhászkutya akkor.


A Suffolk pofája és lába fekete , a Texel-példányok viszont teljesen. A legelők legbarátságosabb háziasított állata a juh, másnéven a birka , bárány. Jellegzetes külleme lehet fényes fekete vagy fehér, felfelé álló, pödört,. A szigetet csupán ember és ezer birka lakja.


Birkambulancia segít megmenteni a beteg állatokat. Szaruanyaguk fekete , ami még ellenállóbbá teszi a fajtát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések