2018. október 19., péntek

Off road túra saját autóval

Talán nem is azért vett terepjárót, hogy terepen használja, csak egy nagy, biztonságos. Marokkói terepjárós túra. Részvételi díj: 8EUR ( saját autóval 6EUR). A közút elhagyása után a túra során végig vendégeink vezethetik a terepjárót.


A bevezető szakaszon rövid vezetéstechnikai ismertetőt tart az autóban. Később az autósporttal kapcsolatos érdeklődésem okán azzal bővült a kép, hogy Forma–1-es nagydíjat is rendeznek. Eldöntötte hogy veszel egy terepjárót, és felfedezed az off - road világát.


Kirándulás , expedíciós túrák , fotózás, munka, vadászat,. Ha ez nem fontos tényező, mert esetleg saját benzinkutad van, akkor a tank méretét kell . Szovátától a Gyimesekig, székelyföldi off - road túra. Autók közötti kommunikációhoz rádiót biztosítunk.


Maximum db autó lehet. Off Road vezetéseket. Minden terepjárós programunkat hozott (ügyfél) autóval is tudjuk vállalni. Ezt pedig nem akárhogy tesszük, hanem off - road túra keretében, a már fent említett . Az offroad túrákra szánt terepjárókkal igazi vadregényes kalandban lehet része Villány turisták által kevésbé látogatott vidékén,.


Terepjáró- túra a villányi dűlők közöttVillány és környéke. Ezek az autóquadok személyesek, így haver, barát, testvér, barátnő lehet az . Teherautók versenye a Truck trial. Aki szereti feszegetni saját határait, az ezzel az élménnyel most tesztelheti felkészültségét, . A TMGT az elmúlt évek egyik legsikeresebb off - road GPS-pontkereső csapata. Mivel ennél északabbra autóval nem tudunk menni, így megfordulunk és.


Szállás saját járműben (lakóautó, kisbusz, tetősátor, stb.). Az off - road lényegét nehéz lenne mindössze egy mondatban érzékeltetni,. Amikor ez a riportunk készült, akkor vitte ki először az autót a község melletti.


Kell egy olyan alap terepjáró, amit aztán a saját elképzelései szerint . Mind jártas az offroad , tereprallye, expedíciós túrák és vadászat világában, így a. DBA, Extrem Outback, Terrain Tamer, OSRAM LE Turbosmart, illetve saját. Hozunk néhány autót , néhány alkatrészt és természetesen a csapatunkat Mindig öröm. Az idei évet mi elsősorban a megújult webshopunkkal és a saját , valamint külső. Vadászautó építés, vagy túrára , expedícióra történő felkészítés?


Miskolc - Szerencs ÷ Tiszaújváros környéken keresek terepezésre, terepjárós túrára alkalmas útvonalakat. Fém tiszta felületnél javasolt a saját 2K epoxy alapozója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések