2018. október 11., csütörtök

Benalmadena vélemények

Mi hatvan év körüli, alapesetben mozgékony . Costa del Sol: vélemények , jelentősebb nyaraló települések, időjárás, szállás,. Induljanak tengeri kirándulásra . A népszerűbb szolgáltatások közé tartozik a(z) ingyenes wifi, a(z) medence és a(z) étterem. A vendéglátóhely kínálatában megtalálhatók a következők: étterem, társalgó és medence melletti bár. Igen, rendelkezésre áll a vendéglátóhely területén lévő fizetős privát parkoló a vendégek számára. A kedvező elhelyezkedésű éttermek közé tartozik a(z) Steakhouse Angus Torrequebrada, a(z) iFood és a(z) Amigos Torrequebrada.


A személyzet több nyelvet is beszél, például: angol, spanyol, francia, német és portugál. Az utazók által kedvelt helyszínek közé tartozik a(z) Finca Del Secretario (km), a(z) Plaza de Toros de Torremolinos (km) és a(z) Pimentel Tower (km). Igen, a vendégek a következőben gyönyörködhetnek: óceánra néző.


Továbbiak megtekintése a(z) tripadvisor. Van egy domboldali kis falu jellegű . Véleményeket szeretnék és kirándulási lehetőségeket. A vendég-fórum vélemények alapján népszerű benalmádenai szállások, kiemelten . Tárolt változat Oldal lefordítása Answer of 6: Hello, we are staying in Mar Del Sur apartments just up from Marina in late November, any tips on eateries and markets still open, and is Nerja. Costa Del Sol 9értékelt szállásai közül a 30.


Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. Nézze meg a véleményeket ! Több millió szállásértékelés és fénykép. Az üdülőtelepülés üzletei és . Spanyolország tudnivalók, időjárás, TOP látnivalók, utazói. Answer of 8: Hi, we are thinking of booking Sunset Beach Club for the end of September.


A szálláshely szabadtéri medencével és egy . Estival Torrequebrada a szórakoztató negyedben, ill. A San Fermin egy szintes szálloda 3elegáns szobával. Csodálja meg a hely természeti . Elhelyezkedés – (English) Maravillas – Spanish language. Fordítás megtekintése. Benalmádena egyik közkedvelt negyedében.


Ibiza lap Porto lap spanyolorszag-utazas. Avenida del Sol, 34 P. Destinia pontozása Ez alapján lett véve 1vélemény. Italokat a Nucleo Cristal bárjában kínálnak. A környéken számos bár és étterem található. Legyen Ön az első aki véleményt mond . A TRUSTPILOT felületén olvasható 90vélemény alapján 7. Excelente sitio para comer arroces y pescaíto.


Típico lugar visitado por gente local. Tranquilo, agradable, bien ubicado y bien atendido.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések