2018. március 23., péntek

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző tantárgyak

Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző - Az új Országos Képzési Jegyzék. Nemzetközi szállitmányozási logisztikai ügyintéző (BGF) Tapasztalatok? Milyen tantárgyak vannak a logisztikai ügyintéző szakon?


OKJ képzés, ESTI munkarendben. Számos helyi és multinacionális vállalatnak van . A logisztikai és szállítmányozási ügyintéző képzés szakmai tantárgyai.

Külker Gimi kulkergimi. Négy féléves, ingyenes logisztikai és szállítmányozási ügyintéző szakképzés. Szerezz OKJ bizonyítványt a tanfolyam végén javítsd esélyeid a munkaerőpiacon ! Középszintű akkreditált logisztikai ügyintéző képzés.


Az OKJ-s logisztikai ügyintéző képzés miskolci iskolánkban végezhető el. Kattintson a részletekért és küldje el. Szakma specifikus tantárgyak 9-12. Mi a logisztikai szakember feladata?


Nálunk INGYENESEN szerezhetsz logisztikai - és szállítmányozási OKJ szakképesítést.

Ezeket a tantárgyakat fogod tanulni:. Fő profilja a közgazdasági jellegű tantárgyak oktatásán túl, a logisztikai és a menedzsment képzések oktatása. Jelenleg a Gazdálkodási és menedzsment . Készletgazdálkodás gyakorlat. Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő.


Jelentkezés feltétele: érettségi végzettség. LOGISZTIKAI ÉS SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI ÜGYINTÉZŐ. Elmélet Gyakorlat Elmélet Gyakorlat.


A szakmai tantárgyak : Gazdasági és jogi. Pénzügyi-számviteli ügyintéző. Bérügyintéző és Társadalombiztosítási ügyintéző összevont képzés.


A képzés során tanítandó tantárgyak éves képzés esetén:. Termelési és nagykereskedelmi raktározás. Szállítás, fuvarozás, szállítmányozás.


Az esti tagozat heti óraszáma elméleti óra esetében fele, gyakorlati tantárgy. Mivel foglalkozik a logisztikai és szállítmányozási ügyintéző ? SNI-s tanulók esetén: A hiányzó osztályzatokat a felvételi tantárgyak meglévő osztályzataiból .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések