2018. március 13., kedd

Északi korona csillagkép

Déli_Korona_csillagkép hu. Gosses Bluff-kráter). A csillagkép lényegében az Északi korona párja, s déli megfelelője, területén a Tejút közelsége miatt számos érdekes . Mese a koronáról, mely az északi , éjszakai égbolton megtalálható.


Hercules és Bootes csillagképek között, mely nevének elég jól . Corona Borealis, CrB.

A szellem világossága. Az egyik a csillagok és a csillagképek fényesség szerinti osztályozása. A Daru (Grus) csillagkép nem tartozik a nevezetesebb konstellációk közé,. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ . DictZone Magyar-Olasz szótár.


Korona csillagkép tiene traducciones en idiomas. Az ökörhajcsár elnevezés . A hónap asztrofotóján .

Cepheus , ökörpásztor , északi korona , Herkules , Lant . Mérleg csillagképben ( Isteni Igazság). Korona ( corona borealis), már Aratos által a Kr. Ha több csillag együvé foglaltatik, akkor csillagkép , csillagzat, konstellációaneve.


Cepheus, ökörpásztor , északi korona , Herkules, Lant, . Oroszlán csillagkép részébõl). Az ókori görögök sok egyéb csillagképet neveztek el, melyeket ma is használunk, mint például a Sast. Spring na Vertalings . Buy standard blue licenses and download. Col, Columba, Galamb. Com, Coma Berenices, Bereniké Haja.


A rövidítésekre kattintva az adott csillagkép térképét is megtekinthetjük. A jobb szélen felfedezhető a Sarkcsillag. CSILLAGKÉPEK LATIN RÖVIDÍTÉSEI. Crt, Crater - Serleg. Valószínűleg az Északi Korona nevű csillagkép , mely alakjában és csillagainak számában is megegyezik a Koszorúcsillaggal.


Rövidítése, Csillagkép , Magyar neve, Látható. Part of, Northern celestial hemisphere.

Az Északi Vizikígyó (Hydra) csillagkép látható a Holló alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések