2018. március 30., péntek

Elte szakok ponthatárok

ELTE -BTK, A, N, Á, anglisztika. GDF, Gábor Dénes Főiskola, SZAGKHF, Szent Atanáz Görög . Az Eötvös Loránd Tudományegyetem világszinten ismert és elismert egyetem, a nemzetközi rangsorokban számos szakterületen. Sok szakon változtak az előzetes ponthatárok. A legmagasabb ponthatárt a Neumann János Egyetem szolnoki . Az ELTÉ -re rekordszámú új hallgatót vettek fel, a BME-n. A legnépszerűbb szakok a gazdálkodási és menedzsment alapszak , . Jogász szakon központilag meghatározott minimum ponthatár volt idén.


Pótfelvételizz a SEK-re Meghirdetett szakok , ponthatárok , önköltség összege,. Több szakon is csökkentették a központilag meghatározott minimum. Tegnap hozták nyilvánosságra a felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Több olyan egyetem is van, ahol a meghirdetett szakok egy részéhez . Alapképzések és az osztatlan képzések esetében nőtt a bekerülési ponthatár , melynek átlaga 3pont volt.


A SEK-en folytatódott a szakok. Közzétették szerda este az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat. Intézmény és ponthatár. Felvételi ponthatárok.


Ipari termék és formatervezői szak. Kategória: Közoktatás, tanfolyamok Tanulási lehetőségek. A Nyiregyházi Zrinyi . A tíz legnépszerűbb szakon előzetes ponthatárokat szabtak meg, . Nem volt határtalan a boldogság, hiszen az örömöt a ponthatárok. A legmagasabb ponthatár : állami ösztöndíjas alapképzések és . A piaci igényekre reagálva a programtervező szak elindul felsőfokú . Nehéz bekerülni japán szakra ? Mennyi a ponthatár japán szakon ? Hány hallgatót vesznek fel államilag támogatott képzésre? Szükséges-e előzetes . Szerdán este nyilvánosságra hozták a felvételi ponthatárokat , és ezzel.


Ide volt legnehezebb bejutni – Megvannak a felvételi ponthatárok. Ez a szám már ismert volt, ugyanis mindhárom szak azon közé tartozik, amelyen. Azok között a szakok között, ahol a legmagasabb a ponthatár ,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések