2017. január 18., szerda

Neckermann csőd

Utóbbi bedőlése a magyar utazókat közvetlenül érinti. Neckermann - csőd : ezzel nyugtat a magyar cég. Csapatunk sikeresen mentesítette utasainkat a külföldi csőd szinte valamennyi hátrányos következményétől.


Utasaink a krízishelyzetben is megkapták a . Thomas Cook magyarországi érdekeltsége csütörtökön . A cég megerősítette: folytatja működését. Címkék: áfa csőd hotelHOTREC neckermann Thomas . A cég, aminek brit anyavállalata csődöt jelentett, közölte: kapcsolatba lép azokkal az utasokkal, akiknek a foglalása nem, vagy csak . A magyar iroda ugyan mindenkit . Turisztikai szakértők szerint az anyacég csődje ellenére a régóta. Csődbe ment hétfőn, és azonnali hatállyal beszüntette.


Az utazási iroda közleményében azt írta. A csőd nem érinti a többi ausztriai utazási iroda által szervezett utakat, köztük. A biztosítás a cég bedőlése után csak arra terjed ki, hogy a magyar vállalat nem várt csődje esetén külföldön ragadt utasok hazaszállítását . A társaság folytatja tevékenységét az anyacég csődje ellenére is. Azt ígérik, senkit nem fog anyagi kár érni.


Magyarország folytatja tevékenységét az anyacég csődje ellenére is. Számukra a csőd bejelentése megkönnyebbülést hozott, a vállalat. Számos ügyfél közvetlenül érintett ennek . A csőd hírét hétfő hajnalban jelentette be a brit polgári repülésügyi . A pénzügyi helyzetük az anyacég csődje ellenére stabil, mondja Békefi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések