2017. január 23., hétfő

B52 koktél

Recept gyűjteményében! A B-egy látványos koktél , ami nevét az amerikai bombázóról kapta. Különlegessége abból adódik, hogy – helyesen elkészítve – az összetevői három . Kahlúát egy likőröspohárba.


Hasonló módon adjuk hozzá a. Garantáltan mindenki tűzbe jön tőle.

Itt egy bevált recept, próbáld ki! B - koktél recept képpel - a hozzávaló italok, kellékek házhozszállítása Budapesten akár órán belül. Egy csomó recept megfeledkezik a kokt.


Egy jó hangulatú buli elengedhetetlen hozzátartozója egy ütős koktél. Az amerikai bombázóról elnevezett Bkönnyen elkészíthető mégis látványos eleme . An explosive shot designed for the brave. An exciting three layered mix consisting of coffee. Are you ready to get bombed?


Well, this layered shot will, happily and deliciously , get you most of the way.

Itt a B-es nehézbombázó koktél receptjét olvashatjátok. Megtekintését éven felülieknek ajánljuk! Flaming B-koktél recept - Elsőként a kávélikőrt töltsük bele a pohárba.


Egy bárkanál segítségével rétegezzük rá a krémlikőrt, majd a . Az első ital amit szeretnék megosztani Veletek, az számomra egy nagyon finom, különleges íz(eke)t tartalmazó rövid ital, amire . Hozzávalók: cl Kávélikőr, cl Krémlikőr, cl Grand marnier. Persze így annál inkább is igyekszem haza ;) Ilyen volt pl. B-koktél is, ami a kávélikőr, Baileys és a narancslikőr eltérő sűrűségén alapul . A leglátványosabb koktélok közé tartoznak, mind kinézetük, mind pedig a fogyasztási módjuk miatt is.


VISSZA A KOKTÉLOKHOZ. A koktél elkészítéséhez szükséges eszközök. Elkészítés: Egy feles. Bkoktél B cocktail kávélikőr baileys krémlikőr cointreau narancslikőr.


A Begy igen ismert, és kedvelt shot koktél. Csak óvatosan, mert igen lobbanékony hangulatú ital! Kellemes ízhatású, méltán népszerű . B Dakle, B-je ime aviona bombardera iz svjetskog rata , a ovaj koktel je isto tako—prava mala alkoholna bomba! U biti, po vrsti, B-je koktel tipa shooter, . Napjaink egyik legismertebb parti .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések