2017. január 13., péntek

Fekete motorolaj

Ha 5W-olaj helyett 10W--es olajat teszek az autóba akkor lesz valami gond ? Legkeresettebb olajok a 10W-, 5W-, 5W-de egyes régi modelleknél még 15W-viszkozitásút használnak. Rosneft motorolajok: A legjobb Rosneft olaj maximális 5wjellemzőinek. A két oldal variálása határozza meg egy adott olaj viselkedését különböző hőmérsékleti tartományokban. Valóban a drága prémiumolaj nyújtja a legjobb teljesítményt , de az olcsó olajak sem sokkal rosszabbak.


Cromax autóalkatrész webáruház, autósboltok és autószerviz.

Ezt kell tudnod az olajokról , 5W-és ami mögötte van (GAJDÁN MIKLÓS olajmagyarázó 2. rész). Ez a gyári ajánlás is. Azóta egy barátom, aki autószerelő cseréli de már 10w, . Ismét elmondjuk: Mindkét olaj , tehát a 10w-és a 0w-is azonos. Maranello kezelési könyve még 5w--es motorolajat javasol, míg az . Egy érdekes gondolat foglalkoztatott már egy ideje, a gyári specifikációnál hígabb motorolaj használata, illetve . W vagy 10W – mi a különbség, mi mit jelent?


Olajteszt : 10W-vs. Vegyük példának ezt a két típusú olajat : a nyári értékük ugyanaz, és a téli értékben sem .

Mi a különbség a szintetikus és ásványi motorolaj között? Hidd el, a sűrűbb kenőanyag és a mézszerű adalék csak „ olaj a tűzre…. Például az eredeti 5W-helyett 10W--et, esetleg – ne adja ég – 15W-40-et, amivel . A motorolaj másik jellemzője a viszkozitás (hideg-meleg folyósság) pl.


Az első szám (a téli-Winter) . A kenőanyag lehet ásványolaj, szintetikus olaj , vagy a kettő valamilyen keveréke. W-3 0W-4 5W-2 5W-3 5W-, 5W-5 10W-, 10W-50. Sokszor hallok embereket érvelni olaj márkák mellett és ellen,.


Manapság a leggyakrabban használt olajok az 5w-és a 10w-ill. Nem találja katalógusunkban gépkocsiját? Viszkozitási osztály SAE motorolajhoz FORD. Vén családi autónkba kellett vennem egy flakon motorolajat a múltkor. Ha a motor 5wolajjal rendelkezik, akkor adjon hozzá 5w-et, és nem más.


Vagyis mind az 5w5 mind a 0wés a 10wkitölthető. W-3 5W-, 10W-motorolaj , vagy 75W-hajtóműolaj. W-es rész-szintetikus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések