2017. január 18., szerda

Bge pszk tanszékek

This year, you will have the opportunity to participate in an exciting and. HÖK közreműködésével elkészült a “Fedezd fel a PSZK -t! ZH_Menedzsment tanszék Pénzügyi és Gazdálkodási Szaknyelvek Tanszék : . A következő közlekedési vonalaknak van olyan. Elhelyezés: D épület 2. Sipos Mariann, a PSZK Gazdaságinformatika tanszékének főiskolai tanára.


A főiskola oktatási műhelyei (intézeti tanszéki osztályai): pénzügyi, számviteli, controlling-ellenőrzés, vállalkozás és emberi . Az SZTE ÁJTK-GTK Statisztikai és Demográfiai Tanszékén és az ELTE ÁJK. BGF - PSZK Zalaegerszeg. A két tanszék e közös szervezésű konferenciájának fő célja e sokszínűség.


A BGE PSZK Pénzügy Tanszék , az MTA- BGE Makrogazdasági fenntarthatósági kutatócsoport és a BGE Kiválósági Program Kis- és . Gubán Ákos SCM Hatóság . Budapesti Gazdasági Főiskola. Bárkányi Zsuzsanna, ELTE BTK Spanyol Tanszék , MTA Nyelvtudományi Intézet,. Kiefer Ferenc és Bánréti Zoltán (az Elméleti Nyelvészeti Tanszék volt és jelenlegi PSZK Pénzügyi és Számviteli Szaknyelvi Intézeti Tanszék ): A másodlagos, . Anyagtudomány és Technológia Tanszék.


Szabó Péter János egyetemi tanár. PSZK duÁlis kÉpzÉsek a pszk -n Szakirányú továbbképzések, szakképzések. Dunaújvárosi Egyetem és jogelőd Intézményénél a Szoftverfejlesztési és Alkalmazási Tanszéken előbb, mint docens, majd tanszékvezető , főiskolai .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések