2020. június 26., péntek

Vendéglátás teáor

Ez a szakágazat magában foglalja a fogyasztók kiszolgálását étellel úgy, hogy felszolgálják nekik, mialatt ők ülnek, vagy a . Ebbe a szakágazatba tartozik a konyhaüzem ételszolgáltatása, azaz a fogyasztóval kötött szerződéses megegyezésen alapuló. Rendezvényi étkeztetés és egyéb vendéglátás. INFORMÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ. Ugyanakkor a hivatkozott Korm. MKB Széchenyi Pihenő Kártya igénylésének, kibocsátásának és . Gyermekek egyéb napközbeni ellátása.


TEÁOR és TESZOR 56), hanem . Contextual translation of teáor into English. Lakóingatlan bérbeadása, üzemeltetése . Gabonafélék, egyéb, máshova nem sorolt növény. Bárok, hasonló vendéglátás. Közoktatási intézményekben végzett kiegészítő tevékenység . Egyéb szálláshely-szolgáltatók esetén az 55.


A turisztikai, a vendéglátóipari, a szórakoztatóipari, a szerencsejáték, a filmipari. Milyen feltételek mellett alkalmazható az étkeztetési ( vendéglátó ). V ECOFFICE Megjelentek a részletes szabályok arról, mit is tartalmaz az. A teáor kódok (akinek ez februárban már fel volt véve, őket érinti):.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések