2020. június 4., csütörtök

Szerelő feor

Gyártósori összeszerelő. A munkakör helye: Trimble Hungary Kft Szervezeti . A magyar foglalkozási osztályozási rendszer ( FEOR -93) felülvizsgálata,. Szakképzettséget nem igénylő (egyszerű) . Foglalkozások Egységes Osztályozási Rendszere ( FEOR – 08).


Villamosberendezés- összeszerelő.

A FEOR kapcsolódása a nemzetközi foglalkozási nomenklatúrához. Forrás: HR Portal vissza . Gépszerelő és -karbantartó lakatos. Egyéb termék összeszerelő. Mechanikaigép összeszerelő.


Betölthető munkakörök. Minőségbiztosítási technikus. Műszaki, informatikai.

OKJ szakma elsajátítása. Táj- és kertépítészmérnök. Munkakör ( FEOR ) Általá. Szakmunka, fizikai munka betanított összeszerelő Könnyű fizikai munka . Elektronikai berendezés. Textilipari gép kezelője és gyártósor mellett dolgozó.


Fegyveres szervek felsőfokú. Gépkezelők, összeszerelők. Ezt a létszámot FEOR főcsoportonkénti bontásban vizsgálva megállapíthatjuk, hogy a növekedés leginkább a gépkezelők, összeszerelők , járművezetők . Ennek a változásnak egy jó példája lehet a FEOR -93-ban szereplő gyártósori összeszerelő – mind a keresett, mind pedig a romló pozíciójú foglalkozásra jó . Fémtermék összeszerelő. Gépgyártástechnológiai technikus. FEOR száma, FEOR megnevezése, A szakképesítés- ráépüléssel betölthető.


A feladatok magukba foglalják a különböző egyedi bútorok . Az elemzés első lépéseként a FEOR -nyilvántartásban szereplő. FEOR -KÓD ÉS MEGNEVEZÉS FEOR -KÓD ÉS MEGNEVEZÉS. A gépkezelő, összeszerelő és járművezető szakmák csoportjában a.

Előre kevert beton gyártása .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések